Όλτρα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει…»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μας Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά τη νίκη επί της Νέα Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:

“Τρεις βαθμοί, είμαι χαρούμενος. Πήραμε τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το αποτέλεσμα. Αυτό θέλαμε. Κάναμε ένα ολολκληρωμένο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ. Πρέπει να σκεφτούμε πως πριν 3 μέρες παίξαμε την Ρεν. Σπαταλήσαμε ένταση και ενέργεια. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Υποφέραμε στο 2ο ημίχρονο. Αμυνθήκαμε καλά. Πήραμε τρεις βαθμούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Είμαι χαρούμενος.”

Κουράστηκε η ομάδα στο 2ο ημίχρονο;

”Ναι. Δεν θυμάμαι ευκαιρία του αντίπαλου στο 1ο ημίχρονο. Ήταν ένα άνετο ημίχρονο. Νομίζω στο 2ο ημίχρονο έπαιξε ρόλο και τα πολλά προηγούμενα παιχνίδια αλλά και αυτό της Ρεν. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Υποφέραμε όμως στο 2ο ημίχρονο.”

Αν τον προβληματίζει η μη διάρκεια που δείχνει η ομάδα:

”Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, με τη Δόξα παίξαμε καλά το ένα ημίχρονο, το ίδιο με την Ομόνοια. Με τη Ρεν είχαμε διάρκεια αλλά χάσαμε. Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική και αυξάνεται, είναι πολύ σημαντικό. Είπα στους παίχτες μου να παίξουν καλά, έπρεπε να κρατήσουμε το σκορ. Η Σαλαμίνα δεν δημιούργησε φάσεις. Είναι πολλά τα παιχνίδια, ερχόμαστε από ένα πιεστικό παιχνίδι με τη Ρεν, αντιλαμβάνομαι την κατάσταση αλλά υπάρχει και η κούραση”.