«Δεχθήκαμε μια φθηνή ήττα, αυτή την Πέμπτη έχουμε γιορτή» (Τι είπε για Γκάμα)

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μας Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Ο Όλτρα είναι ένας άνθρωπος που δεν κρύβεται. Δεν θα αρκεστεί μόνο στο να πάρουμε το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό είπε ότι είναι θυμωμένος και με τον εαυτό του.

Στο ντέρμπι με την Ομόνοια ήρθε μία στιγμή έμπνευσης να την χαρακτηρίσω, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Παπουλής. Κακά τα ψέματα, ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα. Παίζαμε σε ένα γεμάτο ΓΣΠ, δεχθήκαμε μια φθηνή ήττα με τον τρόπο που την δεχθήκαμε.

Ο αντίπαλος προηγήθηκε, φτάσαμε στην ισοφάριση και μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά στο τέλος της ημέρας φύγαμε με άδειες τις αποσκευές. Η απώλεια ήταν στην πρεμιέρα με τη Δόξα, όπου και πάλι μπήκαμε μουδιασμένα στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η απώλεια εκτός προγράμματος. Είναι η δεύτερη αγωνιστική, υπάρχει αρκετός δρόμος».

«Παίζουμε με την Πέμπτη με την Ρεν, Κυριακή με τη Νέα Σαλαμίνα και την μεθεπόμενη βδομάδα φεύγουμε Τρίτη από την Κύπρο για να παίξουμε με την Ντιναμό Κιέβου και μετά ξανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα την Κυριακή με την Πάφο εκτός έδρας.

Είναι πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Αυτή την Πέμπτη έχουμε γιορτή, πρώτη φορά θα φιλοξενήσει η Αρένα παιχνίδι ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το κίνητρο υπάρχει. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τον Γκάμα: «Δυστυχώς τα νέα χθες δεν ήταν ευχάριστα. Περιμένουμε σήμερα να περάσει από εξετάσεις, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Υπάρχει όμως ανησυχία. Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουμε νεότερα. Τον περιμέναμε να ανεβεί, έπαιρνε σιγά-σιγά λεπτά συμμετοχής, όμως ήρθε αυτή η άτυχη στιγμή. Για το παιχνίδι με την Ρεν, ελπίζω να μην προκύψει κάτι άλλο».