«Πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μας, Χοσέ Λουις Όλτρα, μίλησε σε διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ντνίπρο στη Σλοβακία, όπου η ομάδα μας επικράτησε με 1-2.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος για το πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι για την υπόθεση πρόκριση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλό για εμάς. Κάναμε ολοκληρωμένη εμφάνιση αλλά στο β’ μέρος η Ντνίπρο έβγαλε την ποιότητα της.

Είχαμε ευκαιρίες για τρίτο γκολ, είχαμε δοκάρι αλλά στο τέλος η Ντνίπρο μείωσε. Στον επαναληπτικό στην έδρα μας, ελπίζω σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο πρώτο μέρος.»

«Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα αλλά σίγουρα μπορούμε να βγούμε και πιο βελτιωμένοι. Μας πίεσαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, μας δημιούργησαν προβλήματα. Πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι, η όλη συμπεριφορά μας ήταν πολύ καλή. Να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, ένα απ’ αυτά είναι και οι στατικές φάσεις.»

«Δεν έχουμε κρατήσει ακόμη το μηδέν παθητικό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε. Πριν το παιχνίδι, όλοι στην ομάδα θα υπέγραφαν αυτό το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι.»