Έφυγε από την Παρτιζάν λίγες μέρες πριν τις διπλές μεταξύ μας αναμετρήσεις!

Αποχώρηση προέκυψε στην Παρτιζάν, λίγες μέρες πριν τις διπλές μεταξύ μας αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα παρελθόν αποτελεί ο αθλητικός διευθυντής της Σερβικής ομάδας Ivica Iliev.

Αναλυτικά:

“Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνω τους οπαδούς ότι παραιτούμαι από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Παρτίζαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνεργασία, τον επαγγελματισμό, την υποστήριξη και τον αγώνα τους τα τελευταία επτά χρόνια. Η περίοδος που ήμουν επικεφαλής του αθλητικού τομέα ήταν διαποτισμένη από πολλές επιτυχίες, νίκες, προκρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά υπήρξαν και αποτυχίες, που δεν μας εμπόδισαν στο δρόμο να πιστέψουμε ότι ο σύλλογος θα ενισχυθεί σε επίπεδο αθλητισμού και οργάνωσης.

Τώρα ήρθε η στιγμή να αποσυρθώ από τον σύλλογο, για προσωπικούς λόγους. Θέλω να αναφέρω ότι στο μέλλον θα είμαι με τον σύλλογο, ως οπαδός, ότι θα υποστηρίζω τους ανθρώπους που διοικούν τον σύλλογο, καθώς και τους παίκτες που πιστεύω ότι θα δείξουν την ποιότητα που διαθέτουν και θα βγουν νικητές στο το τέλος της σεζόν”.