«Χ»ρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν την μάχη με Μίντιλαντ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό της ομάδας μας με το ΑΠΟΕΛ στην τελευταία πρόβα πριν από τον πρώτοι μας αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την ομάδα μας να παρουσιάζεται με δυο πρόσωπα στο φιλικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η πρόβα τζενεράλε ενόψει Μίντιλαντ. Στο πρώτο μέρος το 4-4-2 δε δούλεψε τόσο καλά για την ομάδα μας η οποία βρέθηκε και πίσω στο σκορ σε μία άτυχη στιγμή και με ένα αυτογκόλ του Πίριτς.

Στο δεύτερο μέρος ο Όλτρα έκανε κάποιες αλλαγές, μετέτρεψε το 4-4-2 σε 4-3-3 και η ομάδα μας ρόλαρε καλύτερα με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει με τον Άλτμαν στο 66΄. Στο 72΄ ο Σαρφό έκανε το 2-1 για το ΑΠΟΕΛ νικώντας με φάουλ τον Πίριτς, με την ομάδα μας όμως να απαντά άμεσα.

Ένα λεπτό αργότερο ο Μιλίτσεβιτς με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-2, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ο Όλτρα έκανε αρκετές αλλαγές, δοκίμασε πράγματα και σίγουρα έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει Μίντιλαντ.

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μπέλετς, Σούσιτς (46′ Τσεμπάκ), Καρώ, Κρέσπο, Γουίλερ, Νταουσβίλι, Ντάλσιο, Σαρφό, Θεοδώρου (65′ Σατσιάς), Ντονγκαλά (59′ Ντιαβαρά), Ηλία.

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Τζιαμάς, Έσελινκ, Σατσιάς, Γαβριήλ, Τσεμπάκ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Μούγιανιτς, Γεωργίου.

ΑΕΚ (Χ.Όλτρα): Πίριτς, Σανχούρχο, Λέδες, Φαράζ (63′ Γκάμα), Μιλίσεβιτς, Εγγλέζου (46′ Μάμας), Χριστοφόρου, Τόμοβιτς,Τρισκόφσκι (63′ Άλτμαν), Γκιούρτσο (46′ Ροσάλες), Λόπες (63′ Ολατούντζι).