Το δράμα του Ράφα Λόπεζ που τον είχε οδηγήσει στην έξοδο από την Ομόνοια

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέγκια παραχώρησε πριν περίπου δυο χρόνια ο Ράφα Λόπες, ο οποίος αποκάλυψε το δράμα που έζησε στην Ομόνοια όταν ο γιος του είχε καρδιακή ανεπάρκεια.

«Στη μέση της σεζόν, το Δεκέμβριο, αποδείχθηκε ότι ο μεγαλύτερός μου γιος είχε καρδιακή ανεπάρκεια. Ήταν 1.5 χρονών όταν ο γιατρός μας είπε ότι θα χρειαστεί επέμβαση και την προγραμματίσαμε για το Χειμώνα. Αρχικά, ήθελα να επιστρέψω άμεσα στην Πορτογαλία, αλλά τελικά αποφάσισα να παραμείνω μέχρι και το τέλος της σεζόν, γιατί ακόμα βρισκόμασταν ένα χρόνο μακριά από την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Μετά το τέλος της σεζόν, ζήτησα να αποχωρήσω από την Ομόνοια. Στην αρχή αρνήθηκαν, αλλά όταν συναντήθηκα με τη διοίκηση και τους εξήγησα πως δεν είχε να κάνει με την επιλογή μου για άλλο σύλλογο, αλλά γιατί ήθελα να είμαι με το μωρό μου συμφώνησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου, ήθελα να είμαι στα ραντεβού με το γιατρό, ήθελα να είμαι στο χειρουργείο και να στηρίξω το γιο μου. Ήταν η χειρότερη χρονιά και η χειρότερη σεζόν.

Είχα τόσες πολλές σκέψεις στο μυαλό μου που δεν μπορούσα να επικεντρωθώ καθόλου στο ποδόσφαιρο, ειδικά το Δεκέμβριο, επειδή η εγχείρηση είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο, οπότε ένα μήνα πριν, δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο».