Ο Τόμοβιτς αναλύει το «μπαμ» με Λούκα Γιόβιτς!

Ο Νέναντ Τόμοβιτς, αμυντικός της ομάδας μας, μίλησε σε ξένο ΜΜΕ και έκανε αναφορά στον Σέρβο επιθετικό Λούκα Γιόβιτς που όλα δείχνουν ότι θα παίζει στην Φιορεντίνα.

Αναλυτικά:

“Ο Γιόβιτς έδειξε στη Γερμανία τι αξίζει, τότε ίσως βιαζόταν πάρα πολύ να ανέβει στην κορυφή, γιατί στη Ρεάλ είναι δύσκολο να βρεις συνέχεια. Για την ανάπτυξή του ίσως ένας χρόνος περάσματος σε έναν σύλλογο μεσαίου έως υψηλού επιπέδου θα ήταν καλύτερος. Αν κοιτάξουμε ποιον είχε μπροστά του στη Ρεάλ, καταλαβαίνουμε γιατί βρήκε λίγο χώρο… Αλλά οι ιδιότητές του δεν αμφισβητούνται: ένας πραγματικός ‘βομβιστής’ που βρίσκει πάντα το γκολ. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν προπονητή για να τον βοηθήσει να επιστρέψει σαν εκρηκτικός παίκτης που ήταν και ένα κέντρο για να τον υποστηρίξει. Τα ιταλικό ποδόσφαιρο και η Φιορεντίνα είναι ιδανικό”.

Για την σύγκριση με τον Βλάχοβιτς:  “Ο Βλάχοβιτς είναι ένας επιθετικός που λατρεύει να έχει την μπάλα στο πόδι του με την πλάτη στο τέρμα και δουλεύει πολύ ακόμα και μακριά από την περιοχή. Ο Λούκα είναι ένας πιο κλασικός επιθετικός, αλλά υπερασπίζεται πολύ καλά την μπάλα, δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του, ξέρει επίσης πώς να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία της ομάδας. Στην περιοχή είναι καθαρή δύναμη, έχει καλή κεφαλιά και σουτάρει καλά δεξιά και αριστερά. Στη Φιορεντίνα, εκτός από τον Βλάχοβιτς, ο Γιόβετιτς και ο Λιάιτς άφησαν επίσης το στίγμα τους”.