«Πιάσε τον Καταλά αλλά κάμε υπομονή, γνωρίζαμε πως η σχέση στα αποδυτήρια είναι…»

Το μέλος του Δ..Σ μας, Τζόζεφ Φράγκος, μίλησε στην εκπομπή ”433 series” και στο κανάλι Netcast Zone.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απομάκρυνση Καταλά και κατέθεσε τη δική του άποψη επί αυτού του ζητήματος.

Αναλυτικά:

«Αν δούμε την χρονιά φέτος και ένα παράδειγμα, όταν έφυγε ο Καταλά ήταν το μέγα ερώτημα αν κάναμε σωστά ή λάθος. Και παρά το ότι, το λέω, θεωρώ ότι κάναμε λάθος τώρα που τελείωσε η σεζόν, εντούτοις δεν εκφράστηκα ποτέ».

«Κάναμε λάθος. Πήραμε μια απόφαση ως Ρόκα και εμείς συμμέτοχοι. Η ΑΕΚ τότε ήταν στους στόχους της. Κερδίσαμε την Ανόρθωση. Ελέγχαμε το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και χωρίς να κινδυνεύουμε τίποτα χάσαμε στο τέλος. Αν κερδίζαμε εκεί θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Μετά χάσαμε από τον Άρη. Έμεναν 7-8 ματς και το κύπελλο. Ήμασταν μέσα σε όλα. Γνωρίζαμε πως η σχέση των παικτών και του Καταλά στα αποδυτήρια είναι καλή. Πιστεύω πως δεν υπήρχε λόγος. Θα έπρεπε να δώσουμε χρόνο. Ο Καταλά κουβαλά ως αρχηγός ένα τεράστιο σεβασμό. Ενδεχομένως να ήταν μαζί μας και σήμερα ο Καταλά.

Ο Καταλά έχει βάρος σαν προσωπικότητα και εκπέμπει σεβασμό στον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την ΑΕΚ. Το δείγμα του Νταβίντ είναι πολύ καλό και παίρνω τον πρώτο γύρο. Πιάσε τον Καταλά αλλά κάμε υπομονή, αυτό θα πω σε όποιον τον θέλει».