Επιβεβαίωσε αυτό… που αφορά την ομάδα μας!

Μια εξέλιξη που αφορά την ΑΕΚ μας φιλοξενείται στον Ελλαδικό Τύπο.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στο ότι οι Ουκρανικές ομάδες στην Ευρώπη θα παίξουν σε ουδέτερο έδαφος. Άρα αν κληρωθούμε με την Ντιναμό Κιέβου η αναμέτρηση θα γίνει σε άλλη χώρα.

Μάλιστα οι δηλώσεις του Τσέφεριν επιβεβαιώνουν αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος, αφού στην Ουκρανία είναι αδύνατο να δούμε παιχνίδια λόγω του πολέμου.

Αναλυτικά:

“Σε άλλες χώρες θα αγωνιστούν οι ουκρανικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα, μετά την εισβολή της Ρωσίας από τις 24 Φεβρουαρίου, όπως τόνισε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξή του στο BBC.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν οι προετοιμασίας των ουκρανικών συλλόγων σε άλλες χώρες (όπως έγινε με την Εθνική Ομάδα στη Σλοβενία).

«Σίγουρα θα χρειαστεί να δώσουν εκτός έδρας αγώνες, ακόμα και τα εντός έδρας παιχνίδια. Όλα θα εξαρτηθούν από τις ομάδες, το πού θα προετοιμαστούν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε, αλλά είναι απολύτως αδύνατο να αγωνιστούν στις έδρες τους» τόνισε ο Τσέφεριν”.