Οι τρεις πιθανοί προορισμοί και η προετοιμασία (πληροφορίες)

Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί από την ομάδα μας που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πέρσι θυμίζουμε έγινε στη Σλοβενία, ενώ φέτος για την ώρα οι πιθανοί προορισμοί είναι τρεις, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το σκηνικό.

Αυστρία, Πολωνία και Σλοβενία είναι οι τρεις υποψήφιοι προορισμοί για την ομάδα μας σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Θα διαφανεί από τις ημερομηνίες, τα διαθέσιμα φιλικά, τις εγκαταστάσεις και κάποια άλλα κριτήρια μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Με τα σημερινά δεδομένα οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν για να ξεκινήσει η προετοιμασία μέσα Ιουνίου, θα γίνουν εργομετρικά στην Κύπρο και κάποιες προπονήσεις και στο τέλος του Ιούνη η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα γίνουν μερικά φιλικά.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο θα προγραμματιστούν 1-2 φιλικά ακόμη και πιθανόν να γίνει προσπάθεια με τους άλλους Ευρωπαίους που ίσως βολεύουν οι ημερομηνίες για την πρόβα τζενεράλε. Αν η ομάδα μας πάει δυο βδομάδες εξωτερικό για προετοιμασία αναμένεται να επιστρέψει Κύπρο 7-8 Ιουλίου. Πρόκειται για πρόχειρους δικούς μας υπολογισμούς, χωρίς να υπάρχει ακόμη τίποτα επίσημο.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος ευρωπαϊκός μας αγώνας θα γίνει 19 ή 20 Ιουλίου.