«Η ΑΕΚ έχει κερδίσει κόσμο, για αυτό δάκρυσε ο κύριος Καραπατάκης…»

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μας, Κούλλης Παύλου, μίλησε για την μεγάλη επιτυχία να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

Αρχικά… “H AEK ήταν διψασμένη για μια επιτυχία. Με τη δεύτερη θέση έχει κερδίσει τον κόσμο. Πανηγύρισε ο κόσμος και άμβλυνε λίγο την πικρία για το ότι η ομάδα δεν πήρε το τρόπαιο. Όμως είναι μια μεγάλη επιτυχία”.

Για τυ συγκίνηση του κ. Καραπατάκη… “Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ήρθε η αμφισβήτηση και η απογοήτευση του κ. Καραπατάκη. Ο κόσμος ήθελε ένα τρόπαιο. Για αυτό ο κ. Καραπατάκης δάκρυσε χθες γιατί στο τέλος ήρθε μια επιτυχία και αυτή ήταν η έξοδος στα προκριματικά του Τσ. Λιγκ”.

Για την Ευρώπη… “Το οικονομικό όφελος είναι ότι καλύτερο για την ΑΕΚ. Θα έχει μια σταθερότητα και σιγουριά σε καλούς ποδοσφαιριστές. Θα τους προσελκύσει πιο εύκολα. Το έργο του Τσάβι Ρόκα θα είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλη χρονιά. Πρέπει να διαχειριστεί και την Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Η υγεία που εκπέμπει η ΑΕΚ είναι από τα πλεονεκτήματα για να έρθει ένας ποδοσφαιριστής. Έχει καλό όνομα η ΑΕΚ στην Ευρώπη και θα προσελκύσει παίκτες. Η χρονιά μπορεί να κριθεί επιτυχημένη”.

Για την εκδήλωση στην ακαδημία “TOP 11” του Κούλλη Παύλου … “Δημιουργήσαμε μια φιλανθρωπική εκδήλωση πέρσι και θα τη συνεχίσουμε και φέτος. Η ακαδημία ΤΟΠ 11 διοργανώνει την εκδήλωση “Παίζουμε για τα παιδιά μας” Θα αγωνιστούν 16 επώνυμοι και θα παίξουν ποδόσφαιρο με τα παιδιά. Θα είναι διάφοροι βουλευτές, ο Μάριος Πρίαμος, ο Σταύρος Γεωργίου του Μάστερ Σεφ, πολλοί παλαίμαχοι. Θα μαζευτούν λεφτά για 3 φιλανθρωπικά ιδρύματα”