Κλήμης στο aekskala: «Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η ΑΕΚ είναι ίσως η μόνη ομάδα…» (vid)

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μας, Κλήμης Αλεξάνδρου, μίλησε στο aekskala.net και την κάμερα του Ανδρέα Ανδρέου μετά τον ημιτελικό κόντρα στην Ομόνοια μέσα στην ΑΡΕΝΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση η ομάδα αποκόμισε τραυματισμούς βασικών παικτών. Κάναμε τα πάντα. Ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές που έδωσαν τα πάντα για να μας βοηθήσουν. Δυστυχώς στην ηλικία μας είναι δύσκολη η επαναφορά, δηλαδή να γίνει γρήγορα. Το είδατε και στον ημιτελικό.

Εμείς κρατάμε την εμπειρία που μας έδωσε η επίσημη ΑΕΚ. Στο πρώτο μας ταξίδι αποκομίσαμε εμπειρίες και έχουμε καθήκον απέναντι σε αυτούς τους ήρωες φίλαθλους να τους προσφέρουμε χαρές στο μέλλον. Αυτή η ομάδα τώρα ξεκινά.

Το μυαλό θέλει, το κορμί δεν μπορεί. Όμως είναι συγκινητικό για εμάς που ζήσαμε από την αρχή αυτή την ομάδα, να παίζουμε στο σπίτι μας, στην ΑΕΚ Αρένα. Και πάλι ευχαριστώ την επίσημη ΑΕΚ, τον Πρόεδρο και το συμβούλιο για αυτή την ευκαιρία που είναι δίπλα μας. Μπορώ να πω με σιγουριά πως ίσως είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται δίπλα στους παλαίμαχους σε τόσο μεγάλο βαθμό».