Η εμπιστοσύνη στον Ρόκα, ο προγραμματισμός και το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Ότι και να γίνει στο πρωτάθλημα, όπου και να είμαστε, είτε Κόνφερενς είτε Τσάμπιονς Λιγκ το δεδομένο είναι ένα. Θα ξεκινήσουμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας και θα πρέπει ο Ρόκα να «τρέξει» πολλά θέματα άμεσα.

Η διοίκηση έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τσάβιο Ρόκα που θα χτίσει την ομάδα και τη νέα σεζόν αλλά βάζοντας πινελιές και όχι χτίζοντας από το μηδέν.

«Θα πρέπει να μπούμε στα του προγραμματισμού. Από την ερχόμενη βδομάδα. Είτε σε Τσάμπιονς Λιγκ, είτε σε Κόνφερενς Λιγκ δεν είναι πολύς ο χρόνος που έχεις. Είναι θέματα που θα τα ανοίξουμε από την επόμενη βδομάδα.

Σημαντικό είναι να κλείσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε για πρώτη φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξουμε στο ΑΕΚ Αρένα για πρώτη φορά σε Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να κερδίσουμε και να δούμε αν αυτό είναι αρκετό ανάλογα με το άλλο παιχνίδι.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ρόκα. Είναι ο Τεχνικός μας Διευθυντής, είναι ο άνθρωπος που έχει το γενικό πρόσταγμα και θα αρχίσει από Δευτέρα σε συνεργασία με τη διοίκηση τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Αν κάποιος παρατηρήσει ψύχραιμα την πορεία που είχαμε την φετινή σεζόν και βάλει στην ζυγαριά το πρωτάθλημα που είδαμε φέτος θα δει ότι λάθη έγιναν απ’ όλους. Ήταν τρομερά αμφίρροπο και ανταγωνιστικό. Πάντα αναφέρομαι στο πρωτάθλημα και όχι στο κύπελλο».