Σε κέφια ο Αθλητικός Δικαστής, πρόστιμο για 7 λόγους!

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία του Διαιτητή AYROLDI GIOVANNI κατά του THANDI SIMRANJIT SINGH Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας, ημιτελική φάση περιόδου 2021-2022 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας/04.05.2022.
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή AYROLDI GIOVANNI κατά του BADIA CEQUIER DAVID  Προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, έπιασε από το χέρι τον 4ο διαιτητή και διαμαρτυρόταν έντονα   στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας, ημιτελική φάση περιόδου 2021-2022 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας/04.05.2022.
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  Κυπέλλου COCA – COLA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) ων Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για πυροδότηση από οπαδούς της ομάδας (στην κερκίδα) επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς) κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα που προκάλεσε αναταραχή και ένταση στο χώρο της νότιας κερκίδας του γηπέδου (κατέβηκαν από την νότια κερκίδα και προσπάθησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο από το νότιο περιτοίχισμα γεγονός που προκάλεσε την άμεση επέμβαση των επιτηρητών του γηπέδου) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. 
Απόφαση: Πρόστιμο.

(ε) για ζημιά που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα (έκοψαν το δίχτυ που σταματά την μπάλα να εξέρχεται του αγωνιστικού χώρου)  κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας Ημιτελική Φάση περιόδου 2021-2022 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας/04.05.2022″.