Larnaca Union: «Είναι εύκολο να καθόμαστε στην άνεση του καναπέ μας…»

Κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας από του Larnaca Union με αφορμή τους επερχόμενους τελικούς μπάσκετ κόντρα στον Κεραυνό.

Αναλυτικά:

Ωρα τίτλου, ώρα να μιλήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο κόσμος της Λάρνακας.

Μετά και από την δημόσια τοποθέτηση του αρχηγού μας Ιάκωβου Παντελή, πρέπει να αναλογιστούμε ο κάθε ένας τις ευθύνες μας και να πράξουμε το χρέος μας απέναντι σε αυτή την μεγάλη ομάδα, απέναντι σε αυτούς τους παίκτες, σε αυτό το προπονητικό team και στο προσωπικό του τμήματος. Απέναντι στην επι δέκα συνεχή έτη φιναλίστ ΑΕΚ. Το χρέος μας απέναντι στην περσινή νταμπλούχο, τον Βασίλη, τον κ. Ντίνο, τον Αντρέα, τον Νικόλα, τον Στέλιο, τον Χρίστο, τον Δώρο.

Έφτασε η ώρα να σταθούμε όλοι δίπλα σε αυτή την ομάδα και να την στηρίξουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να μας κάνει υπερήφανους, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να σκορπίσει χαμόγελα σε όλους εμάς.

Είναι εύκολο να καθόμαστε στην άνεση του καναπέ μας και να απαιτούμε από τους καλαθοσφαιριστές να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Πρέπει και επιβάλλεται να σταθούμε δίπλα σε αυτή την ομάδα που χρόνια τώρα, υπερβάλλει εαυτόν, μας κάνει περήφανους και προσθέτει ανελλιπώς τρόπαια στην συλλογή του σωματείου μας.

Πρώτος τελικός: ΑΕΚ-κεραυνός ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/05 στις 19:30 στο ΚΙΤΙΟΝ.

Απουσία = Προδοσία