Πετάξαμε τις ευκαιρίες μας, πληρώσαμε τα λάθη μας και αντίο Κύπελλο…

Ήττα με 3-1 για την ομάδα μας στο Δασάκι με τον Εθνικό στον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και αποκλείστηκε μετά και την ήττα στο πρώτο ματς με 2-1.

Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο μέρος με γκολ-πέναλτι του Τρισκόφσκι στο 19’, έψαξε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε αρκετές φάσεις, όμως στο 59’ ισοφαρίστηκε με γκολ του Ζάκπα, ο οποίος στο 90+2 σκόραρε και δεύτερο γκολ για το 2-1. Ενώ στο 90+5 ο Χουντόμπιακ έκανε το 3-1. Επίσης η ομάδα μας τελείωσε με δέκα τον αγώνα λόγω αποβολής στο 83’ του Τάντι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έτσι αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το φιλμ του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και πίεσε τον αντίπαλο, χάνοντας ευκαιρία στο 2’ με το σουτ του Γκιούρτσο να φεύγει λίγο έξω.

Στην συνέχεια η ομάδα μας συνέχισε να γυροφέρνει έξω από την περιοχή του Χριστοδούλου και στο 15’ σε ένα μαρκάρισμα εντός περιοχής του Ταράσοφ στον Ρομό, ο παίκτης μας έπεσε στο έδαφος, ο ρεφ άφησε την φάση, με το VAR να καλεί τον Ιταλό να δει τη φάση, να δίνει πέναλτι και στο 19’ ο Τρισκόφσκι από τα έντεκα βήματα να ευστοχεί και να κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα οπισθοχωρήσαμε και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, ο οποίος βρήκε ευκαιρία με τον Ζάκπα και τον Βοϊτκόφσκι στο 29’, με τον Τούμπα να λέει όχι.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους η ομάδα μας ανέβηκε ξανά και απείλησε τον Εθνικό, χωρίς να καταφέρνει όμως να σκοράρει δεύτερο γκολ και έτσι το πρώτο μέρος έληξε με το 1-0 υπέρ μας.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η ΑΕΚ μας μπήκε πολύ καλά και έφτιαξε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

Στο 49’ ο Ρομό έχασε τεράστια ευκαιρία σε τετ-τα-τετ απέναντι από τον Χριστοδούλου, ο οποίος του είπε «όχι».

Στο 52’ σουτ του Εσπινόσα έφυγε λίγο έξω και στο 56’ ακόμη ένα σουτ του Φαράζ η μπάλα και πάλι έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Χριστοδούλου.

Και εκεί που η ομάδα μας πίεζε, κόντρα στη ροή του αγώνα στο 59’ ο Εθνικός ισοφάρισε, μετά από σέντρα του Ιωάννου, κακή αντίδραση της άμυνας μας και με κεφαλιά του Ζάκπα η ομάδα της Άχνας έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα ο Μπαντία έβαλε μέσα και τον Άλτμαν και τον Νταρμπισάιαρ για να τα παίξει όλα για όλα, ενώ στο 82’ πέρασε μέσα και τον Ολατούντζι.

Όμως στο 83’ σημειώθηκε μία άσχημη εξέλιξη για την ομάδα μας, σε αντεπίθεση του Εθνικού, ο Τάντι ανέκοψε τον Ηλία και αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα μας με δέκα για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας άσκησε πίεση και ανέβηκε, χάνοντας  ευκαιρία στο 90’ με κεφαλιά του Μιλίσεβιτς να φεύγει έξω.

Όμως στο 90+2 σε μία αντεπίθεση ο Ζάκπα απέναντι στον Τούμπα έκανε το 2-1, ενώ στο 90+5 ο Χουντόμπιακ με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Εθνικός Χριστοδούλου, Πηλέας, Περατικός, Άμπραχαμ, Χουντόπιακ, Ζάκπα, Γκόρουπετς, Ιωάννου, Μάζουρεκ, Ταράσοβς, Βοϊτκόφσκι.

Στον πάγκο οι: Μποκατίνοφ, Καβαλέφσκι, Ηλία Μ, Ηλία Κ, Ντόλεζαλ, Κυπριανού, Αγγελόπουλος, Κουμής, Ελουντού.

ΑΕΚ Τούμπας, Λέδες, Ρόμο, Τρισκόφσκι, Φαράζ, Γκαρσία (Άλτμαν 67′), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Εσπινόσα, Τόμοβιτς, Γκιούρτσο (Ντάρμπισαϊαρ 67′)

Στον πάγκο: Λεάλ, Τάντι, Ακοράν, Λαμπόικο, Μίκελ, Ολατούντζι, Αναστασίου, Κύπρος, Παναδέρο, Ντάρμπισαιρ, Ναούμ, Άλτμαν

Διαιτητής: Ayroldi Giovanni
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
VAR: Zufferli Luca
AVAR: Χριστοφόρου Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Αντρέας