Προς τα τέλη τους τα πρωταθλήματα / Όλα τα δεδομένα για τα τμήματα μας

Οι ακαδημίες της καλαθοσφαιρικής μας ΑΕΚ είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το ΣΚ 30 Απριλίου και 1η Μαϊου.

Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα τους:

Κ12 παίξαμε εντός έδρας με τον Α.Ο. Αραδίππου. Τελικό αποτέλεσμα ΤΟΣΑ (είναι ανά περίοδο). Ρεκόρ ΤΟΣΑ και ΑΥΤΗ θέση μέχρι τώρα με αγώνες λιγότερους. Στις 8/5 παίζουμε εκτός έδρας με τον Όλυμπο Αγλαντζιάς.

Κ14 ανδρών κερδίσαμε με 48-38 εντός έδρας τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς. Ρεκόρ 3-7 και 6η θέση με παιχνίδι λιγότερο. Στις 7/5 παίζουμε εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Κ16 ανδρών παίξαμε εντός έδρας με τον Απόλλωνα. Τελικό αποτέλεσμα ΤΟΣΑ. Ρεκόρ ΤΟΣΑ και ΑΥΤΗ θέση μέχρι τώρα με αγώνα λιγότερο. Στις 8/5 παίζουμε εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Κ18 ανδρών μεγάλη νίκη επί του GFSC Phoenix MJ Basket Plus με 50-46. Ο αντίπαλος είχε βαθμολογικά κίνητρα ωστόσο η ομάδα μας έκανε μια φοβερή εμφάνιση και τίμησε στο έπακρον την φανέλα, όπως και όλα τα παιδιά βέβαια όλων των τμημάτων. 7η θέση με ρεκόρ 4-9, επόμενο παιχνίδι στις 11/5 εντός έδρας με τον Κεραυνό.

Κ14 γυναικών εκτός έδρας ήττα (πρώτη μάλιστα) με 39-37 από τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Ρεκόρ 10-1, έναντι 12-2 του αντιπάλου που μας κέρδισε αυτή την αγωνιστική. Έχουμε δηλαδή τρεις αναμετρήσεις λιγότερες. Επόμενο ματς στις 4/5 εντός έδρας με τον Άτλαντα Πάφου στις 19:30 στο Κίτιον.

Κ18 Γυναικών το πρωτάθλημα τελείωσε και δεν έχουμε αγωνιστική δράση.