Μπαντία: «Πάμε για τη νίκη, για να ξεχάσουμε έτσι τι έγινε στο προηγούμενο ματς» (vid)

Ο προπονητής μας Νταβίντ Μπαντία μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των μπαράζ.

Το aekskala σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις του κόουτς, ενώ πιο κάτω ακολουθεί και το Live Streaming.

Οι δηλώσεις:

«Είμαστε κοντά στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Παίζουμε μια ομάδα με ένταση και μπροστά στον κόσμο της. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πάμε εκεί για το τρίποντο, για να ξεχάσουμε έτσι τι έγινε στο προηγούμενο ματς. Το καλύτερο φάρμακο είναι η νίκη».

«Η ήττα στο κύπελλο ήρθε αλλά η πρόκριση έρχεται μετά από δύο παιχνίδια. Παίξαμε τα πρώτα 90 λεπτά. Χάσαμε με 1-2, αλλά την Τετάρτη έχουμε τη δυνατότητα να παλέψουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Στο πρωτάθλημα είμαστε 3οι, κοντά στις πρώτες δύο ομάδες και έχουμε τη δυνατότητα με νίκη να μειώσουμε την απόσταση. Δεν λέμε ότι είναι εύκολο, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε στο τέλος της σεζόν και έχουμε τη δυνατότητα να παλέψουμε και για τους δύο θεσμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν χρειαζόμαστε απογοήτευση πριν τα παιχνίδια. Να παλέψουμε, να πάρουμε τα παιχνίδια ένα με ένα. Πρώτα την Κυριακή, ξέρουμε πως πρέπει να το κάνουμε. Μετά θα δούμε τον επαναληπτικό κυπέλλου».

«Ασφαλώς και είμαστε ενήμεροι για την απόφαση του Άντρου Καραπατάκη. Όλοι θέλουμε να μείνει για να παλέψουμε μαζί. Εμείς οφείλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο, να δείξουμε τις δυνατότητες μας και με το τέλος της σεζόν να διαφοροποιηθεί το σκηνικό και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί κάποιο τίτλο».

«Έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα ο Παναντέρο. Θα δούμε την τελευταία προπόνηση για τα δεδομένα».

«Είμαι ρεαλιστής με τις πιθανότητες. Είναι δύο ομάδες που προπορεύονται. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις δύο και έχουν και αγώνα μεταξύ τους. Εξαρτάται αν θα κερδίζουμε. Αν δεν κερδίζουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα. Για να αποκομίσουμε πλεονέκτημα θα πρέπει να παίρνουμε νίκες. Αυτή την στιγμή δεν πανηγυρίζει κανείς. 4 ματς πριν το τέλος δεν έχει κριθεί κάτι».

«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια. Είναι μέσα στο παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα, όμως δεν πρέπει να μείνεις στο προηγούμενο σου ματς. Δεν σου εγγυάται κανείς το επόμενο σου αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Υπάρχει εναλλαγή συναισθημάτων, για αυτό μας αρέσει το ποδόσφαιρο. Πάμε στο ΓΣΠ να παίξουμε το παιχνίδι μας, να υποφέρουμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Για αυτό είναι το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, για να είμαστε πιο ποιοτικοί. Στην άμυνα να είμαστε πιο συμπαγείς και να μην επιτρέπουμε να μας δημιουργούν φάσεις. Να βρούμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας. Μπορεί να μην το βλέπει κανείς όλη μέρα αλλά αυτό γίνεται. Κάποια πράγματα μπορεί να μην τα κάνουμε εμείς και να τα κάνει ο αντίπαλος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου. Θα πάμε να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε αποτέλεσμα. Να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί τη νίκη, αλλά μπορεί να υποσχεθεί πως θα δώσει τα πάντα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Προπονητές και παίκτες έχουν καταλάβει πως είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τα συμπεράσματα δεν πρέπει να βγουν τώρα αλλά στο τέλος. Να μην είμαστε αυτοκαταστροφικοί. Να τους χάσει απ’ έξω και όχι από μέσα τους στόχους σου. Να είμαστε όλοι μαζί και να πετύχουμε τον στόχο μας».

«Μου αρέσει σαν προπονητής το ότι θα πάμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όλα αυτά που δείχνουν εναντίον μας. Κάτι τέτοιο σε κάνει να θέλεις να παίξεις ακόμη περισσότερο. Η ικανοποίηση αν το καταφέρεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Το Live Streaming: