Σοβαρές καταγγελίες από Union: “Έχουμε στην κατοχή μας στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρη πρόθεση να βλάψουν την ομάδα μας – Κούμα ετοιμάσου”

Ανακοίνωση συνδέσμου Larnaca Union:

Καυστική ανακοίνωση από τους Larnaca Union με βολές σε παίκτες, διαιτησία και Κούμα.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην ομάδα μας και το κυπριακό ποδόσφαιρο:

Θέλουμε αρχικά να απευθυνθούμε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά και σε όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου. Ξεκαθαρίζουμε ότι είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές, (εντός και εκτος αγωνιστικού χώρου), τέτοιου είδους αγωνιστική εικόνα και απαιτούμε την Κυριακή να ματώσουν την φανέλα και να φέρουν τους τρεις πόντους στη Λάρνακα όπως και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου στις 25 Μαΐου. Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να λάβουμε μέτρα που δεν έχουν ληφθεί μέχρι τώρα στην ιστορία της ΑΕΚ.

Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε τόσο τους φίλους της ομάδας μας όσο και το κυπριακό φίλαθλο κοινό ότι αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό και όχι μόνο, έχουμε στην κατοχή μας στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρη πρόθεση τόσο της ομοσπονδίας όσο και συγκεκριμένων διαιτητών, να βλάψουν την ομάδα μας.

Απευθυνόμαστε με έντονο ύφος στον Κούμα και τον ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος τόσο με την δικαιοσύνη όσο και με την οργή όλου του κυπριακού φίλαθλου κοινού. Αδέλφια, συνοπαδοί, να είστε σίγουροι οτι θα φτάσουμε μέχρι τα άκρα και θα διασφαλίσουμε το μέλλον του σωματείου μας.

Θα ακολουθήσει μακροσκελής ανακοίνωση που θα καταδεικνύει σοβαρές υποθέσεις και εγκλήματα που πηγάζουν από την ίδια την ομοσπονδία.

Επι του παρόντος συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα της Κυριακής και καλούμε τον κόσμο να ακολουθήσει την ομάδα στο Γ.Σ.Π.

Θα επανέλθουμε όταν πρέπει και θα πολεμήσουμε το σάπιο σας σύστημα