Μπαντία: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε τελικό»

Ο Νταβίντ Μπαντία μίλησε μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα μας κόντρα στον Εθνικό Άχνας για τον 1ο ημιτελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής μας:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το ματς, δεν μπορούσαμε να βρούμε τα σημεία για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεχθήκαμε το 1-0 μετά ισοφαρίσαμε, μετά δείχναμε ότι μπορούσαμε να προηγηθούμε, όμως δεχθήκαμε το 2-1. Από εκεί και πέρα πρέπει να πάμε στον επαναληπτικό, να αλλάξουμε πρόσωπο, να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση».

Τι έφταιξε και δεν ήταν καλή η ΑΕΚ;

«Είναι κάτι επικίνδυνο, κάποιος να στέκεται στη θεωρία, κάποιος που νομίζει είναι φαβορί μπορεί να νομίζει ότι είναι εύκολο. Η πραγματικότητα έδειξε ότι ο Εθνικός ήρθε έπαιξε μπάλα και κέρδισε, αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς στο Δασάκι. Σήμερα το ματς για μας ήταν ένα κρύο ντους. Ξέρω τι πρέπει να κάνω στον επαναληπτικό, αν το κάνουμε πιστεύω θα προκριθούμε».

Το μήνυμα στον κόσμο για την συνέχεια και για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ:

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχει ακόμη 90 λεπτά επαναληπτικός, τη ίδια στιγμή είμαστε 3η στο πρωτάθλημα, σίγουρα ο κόσμος μπορεί να είναι θυμωμένος, όμως αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε στον επαναληπτικό για να πάμε τελικό».

«Η αλήθεια μετά που σκόραρε το δεύτερο γκολ ο Εθνικός, έμεινε πίσω έκλεισε τις γραμμές του και η λύση μας ήταν με μακρινές μπαλιές, είχαμε κάποιες στιγμές, σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος δεν μου αρέσει να παίζω έτσι αλλά ήταν ένας τρόπος για να ισοφαρίσουμε. Στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες, που με λίγη περισσότερη τύχη μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».