Κατώτεροι των περιστάσεων… και τώρα τρέχουμε!

Ήττα με 2-1 από τον Εθνικό μέσα στην έδρα μας στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και δέχτηκε την ήττα, πηγαίνοντας τώρα στον επαναληπτικό με εις βάρος του σκορ.

Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε, καθώς δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, ο οποίος πίεσε ψηλά και προσπάθησε να απειλήσει με μακρινές μπαλιές. Η ομάδα μας είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη, καθώς δεν μπόρεσε να φτιάξει εύκολα φάσεις, με τον Εθνικό να καταφέρνει να προηγείται στο 24’ με στημένη φάση, μετά από φάουλ ο Ταράσοφ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η ομάδα μας μετά το γκολ που δέχτηκε κατάφερε να βγάλει αντίδραση και στο 35’ μετά από στημένη φάση ο Τόμοβιτς έκανε το 1-1, ενώ στο 42’ χάσαμε ακόμη μία φάση μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ροσάλες, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας στο 50΄ έχασε ευκαιρία με τον Άλτμαν, καθώς η κεφαλιά του έφυγε έξω.

Όμως ο Εθνικός και πάλι μετά από αδράνεια στην άμυνα μας στο 54’ ο Ντούρις βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τούμπα και με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια η ομάδα μας δυσκολευόταν να αντιδράσει, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει αρκετά με πολλές διακοπές.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο βγήκαμε ψηλά για να απειλήσουμε. Στο 88’ ο Νταρμπισάιαρ έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά η μπάλα να φεύγει έξω, ενώ στο 90+1 από κοντά ο ίδιος παίκτης με πλασέ, ο Χριστοδούλου του είπε «όχι», όπως απόκρουση μεγάλη έκανε και στο σουτ του Εσπινόσα στο 90+4.

Έτσι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και χάσαμε με 2-1 εντός έδρας από τον Εθνικό και τώρα τρέχουμε στον επαναληπτικό για να αλλάξουμε τα εις βάρος μας δεδομένα.

ΑΕΚ (Ντ.Μπαντία): Τούμπας, Λέδες, Ακοράν (56′ Εσπινόσα), Τρισκόφσκι, Φαράζ (78′ Τάντι), Γκαρθία (84′ Ναούμ), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Άλτμαν (56′ Ρόμο), Μάμας (78′ Ντάρμπισαϊαρ).

-Στον πάγκο: Λεάλ, Τάντι, Ρόμο, Λαμπόικο, Μίκελ, Ολατούντζι, Αναστασίου, Εσπινόσα, Χριστοφόρου, Ντάρμπισαϊαρ, Ναούμ, Γκιούρσκο.

Εθνικός Άχνας (Α.Ραζντρ): Χριστοδούλου, Πηλέας, Άδωνη, Άμπραχαμ, Χουντόμπιακ, Γκόρουπετς, Ιωάννου, Μάζουρεκ (78′ Ντόλεζαλ), Βοϊτκόσφσκι (58′ Ζάκπα), Ταράσοβς, Ντούρις (95′ Μ.Ηλία).

-Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Καβαλέφσκι, Περατικός, Ηλία Κ., Ηλία Μ., Ντόλεζαλ, Ζάκπα, Κυπριανού, Κουμής, Ελουντού.

Κίτρινες: Γκαρθία / Ντούρις, Μάζουρεκ, Χουντόμπιακ, Άδωνη

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
VAR: Νικολάου Γιώργος
ΑVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής:  Καραισκάκης Μιχάλης