Τετραπλό πρόστιμο! Ρίψη αντικειμένων, μεταφορά και πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στο μενού

Αναλυτικά οι ποινές που δεχθήκαμε από τον Αθλητικό Δικαστή:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας:
(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα και στο τέλος του αγώνα προς τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας εντός του σταδίου στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.