Μεγάλο αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον Μασάνα: «Είμαι λυπημένος γιατί…» (pics)

Ο Μίκι Μασάνα αποχαιρέτησε με το δικό του μήνυμα την ΑΕΚ μας.

Ο βοηθός του Καταλά αναφέρει μεταξύ άλλων πως… ”Ήρθε η ώρα να κλείσω μια απίστευτη επαγγελματική εμπειρία. Είμαι λυπημένος γιατί δεν τελείωσαμε τον στόχο μας, μόλις 7 ματς έμεναν για το τέλος της σεζόν αλλά είμαι περήφανος για το πως το κάναμε. Πρώτα από όλα ευχαριστώ για την αγάπη που πήρα από όλο τον κόσμο του κλαμπ. Τσάβι, ευχαριστώ για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη.

Τεχνικό επιτελείο σας ευχαριστώ για όσα έμαθα δίπλα σας, είστε εξαιρετικοί επαγγελματίες και άνθρωποι. Παίκτες: Ήταν χαρά μου να κάνουμε προπονήσεις και να ζω αυτή την εμπειρία δίπλα σας. Σας ευχαριστώ για την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό. Παίξατε πολύ καλά και το ευχαριστηθήκαμε. Μην το σταματήσετε.

Νταβίντ: Ένα χρόνο πριν ξεκινήσαμε να γράφουμε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου σου, συγνώμη που δεν το τελείωσαμε, αλλά κάναμε καλή δουλειά στο σωστό μονοπάτι. Μόνο εμείς ξέρουμε την αφοσίωση και το πάθος που βάζαμε συνεχώς, σε μια μεγάλη προσπάθεια 4 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειες μας. Δύναμη και προχώρα.

Σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ: Σας ευχαριστώ πολύ. Πάμε ΑΕΚ”.

Αναλυτικά: