«Όταν κερδίσαμε την Ανόρθωση ήταν λες και ήμουν ο Γκουαρδιόλα και μετά…»

Για την αυστηρή κριτική που δέχθηκε από τον κόσμο μίλησε ο Καταλά μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του στην ιστοσελίδα μας.

Μάλιστα θυμήθηκε πως μετά την αναμέτρηση με την Ανόρθωση ήταν λες και ήταν ο Γκουαρδιόλα, ενώ μετά την ήττα από τον Άρη βγήκε ξανά η κασέτα για την απειρία.

«Είναι αλήθεια ότι διαβάζεις κάποια πράγματα, ο κόσμος στέλνει μηνύματα ή σε συναντά στο δρόμο. Όταν κερδίσαμε την Ανόρθωση ήταν λες και ήμουν ο Γκουαρδιόλα και μετά τον Άρη ξανά δεν είχα εμπειρία, δεν έκανα αλλαγές ή έκανα 10 λεπτά να κάνω αλλαγές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σε κάθε βδομάδα όλα μπορούν να αλλάξουν και κάποιες φορές πρέπει να είσαι πιο ήρεμος. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή. Ο κόσμος πολλές φορές είναι εύκολο να κριτικάρει. Είναι δωρεάν και είναι πολύ απλό να κριτικάρεις. Κάποιες φορές σε πληγώνει να διαβάζεις κάποια πράγματα».

Σε επηρέαζε η κριτική του κόσμου; Την λάμβανες υπόψη;
«Όχι, όχι πολύ. Μπορεί να κοντοστεκόσουν για λίγο και να σκέφτεσαι μα γιατί μου το λέει αυτό. Γιατί μου λέει ότι είμαι εδώ σαν τουρίστας, ενώ κάνω τα πάντα ακόμη και για τους παίκτες. Οι παίκτες είναι οι πρώτοι που θέλουν να κάνουν καλά παιχνίδια. Η κριτική είναι δωρεάν και μπορεί να την κάνει ο κόσμος. Αν θέλω όμως να γίνω προπονητής θα πρέπει να είσαι δυνατός σε τέτοιες καταστάσεις».