Η θέση του Καταλά για τις προσδοκίες, τα σκαμπανεβάσματα και όχι μόνο (Δήλωση)

Ο πρώην προπονητής μας, Νταβίντ Καταλά, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο aekskala, την πρώτη του από την μέρα που έφυγε από την ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ισπανός κόουτς απάντησε για τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά τι είπε:

«Ναι ήταν φυσιολογικό. Μετά ακολούθησαν τα παιχνίδια που δεν κερδίζαμε αλλά και δεν χάναμε με πολλές ισοπαλίες απέναντι σε φαινομενικά μικρές ομάδες. Όμως, πιστεύω όλες οι ομάδες έχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Είναι σκληρό όμως, γιατί είναι βαθμοί που έχασες και θα μπορούσες να είσαι στην κορυφή τώρα. Βέβαια και η απόδοση της ομάδας είχε πέσει λίγο, αλλά ποτέ δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας για τον τρόπο παιχνιδιού μας και το όραμα μας. Κάποιες φορές είναι θέμα λεπτομερειών. Στο ξεκίνημα της σεζόν δημιουργούσαμε ευκαιρίες στο ξεκίνημα των αγώνων μας και σκοράραμε και στη συνέχεια με τις ίδιες ευκαιρίες δεν σκοράραμε το ίδιο. Δεχόμασταν και γκολ που προηγουμένως δε δεχόμασταν. Είναι ένας συνδυασμός μικρών λεπτομερειών. Φυσικά χρειαζόμασταν βελτίωση αλλά στα τελευταία παιχνίδια ήμασταν σε καλό δρόμο».