Δημητρίου για Μπαντία, αγωνιστικά και την υπόθεση… Αλκή!

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την αποχώρηση Καταλά: «Οφείλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τον σεβασμό μας στον Νταβίντ Καταλά. Όνομα συνυφασμένο με την ιστορία της ομάδας, για τον οποίον η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς το παρελθόν, την φυσιογνωμία και τα ρεκόρ του Καταλά στην ομάδα μας»

Για τον Μπαντία: «Καλωσορίσαμε χθες τον Νταβίντ Μπαντία στην ομάδα μας. Έρχεται, διότι γνωρίζει την ομάδα μας και το ποδόσφαιρό μας. Με την βοήθεια όλων, θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε όπως θέλουμε τη σεζόν. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος, πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να μεταφέρει τη φιλοσοφία του στους παίκτες και πάμε με την Πάφο για τη νίκη. Σε πρώτο στάδιο, ο Μπαντία φέρνει αλλαγή στην ψυχολογία, αλλά δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Δύσκολη προσπάθεια, αφού πρέπει ο Μπαντία να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Δευτέρα, παίζουμε με προφανή και αδιαπραγμάτευτο στόχο. Δεν έχει υπάρξει κάποια προσθήκη στο προπονητικό τιμ, η συνεργασία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι επιλογή του Τσάβι Ρόκα ο Μπαντία, είναι άνθρωπος που γνωρίζει».

Για το αγωνιστικό: «Αγωνιστικά, είναι νωρίς να πούμε κάτι περισσότερο. Ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Γκαρθία. Περιμένουμε και την ενσωμάτωση των διεθνών, για να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις με Πάφο».

Για την πιθανή ενοποίηση με Αλκή: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο γι’ αυτό το θέμα. Αν θα προκύψει κάτι το χειροπιαστό, εδώ είμαστε. Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, όμως δεν υπάρχει κάτι αυτήν την στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι να πούμε, αν δεν προχωρήσει κάτι από πλευράς της Αλκής. Ο πρόεδρος μας ήταν ειλικρινής πάνω σε αυτό το θέμα, υπήρξαν κάποιες επαφές πριν από δύο χρόνια, όμως δεν προχώρησαν αυτές».

Για την στάση της ΑΕΚ στο θέμα της κάρτας φιλάθλου: «Δεν έχουμε αλλάξει την στάση μας και είμαστε εδώ να δούμε αν θα προκύψει κάποια διαφοροποίηση. Αυτή τη θέση μας την μεταφέραμε και στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής».