Έντονος Κωνσταντίνου: “Η ομάδα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων – Σηκώσαμε τα χέρια πάνω”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε στον SuperSport για την ήττα από τον Άρη στο Τσίρειο και ήταν έντονος, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της στο φετινό μαραθώνιο

Για τον κόσμο και την ήττα: «Αν κάποιος στάθηκε δίπλα στην ομάδα φέτος είναι ο κόσμος της. Είναι η πρώτη χρονιά που θυμάμαι κάτι τέτοιο από τον καιρό που αγωνιζόμουνα εγώ. Δικαιολογημένα λοιπόν έφυγε απογοητευμένος από το γήπεδο. Η ομάδα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είχαν οι παίκτες ούτε τα ψυχικά αποθέματα ούτε το πάθος για να διεκδικήσουν τη νίκη και να μπουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο προπονητής του Άρη από αυτά που είδα, διάβασε την ΑΕΚ και την ήξερε απ’ έξω κι ανακατωτά. Αυτό είδα».

Για τον πρόεδρο: «Πως να μην είναι απογοηευμένος ο κ. Καραπατάκης; Έχει δώσει τα πάντα στην ομάδα. Λεφτά, χρόνο και αγάπη. Και δεν είναι μια ομάδα η ΑΕΚ που έχει εκατομμυριούχους φίλους για να καλύψουν τα έξοδα. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες πως αν δεν βάλουν πάθος και ψυχή, καμία ομάδα δεν σου δίνει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανέναν παιχνίδι εύκολο. Είμαι λίγο έντονος αλλά όταν πας και κερδίζει την Ανόρθωση στο γήπεδο της, δεν μπορείς να πας στο Τσίρειο και να λες εντάξει θα πάω και θα κερδίσω. Δεν είναι έτσι».

Για τις δηλώσεις του Καταλά που είπε πως η ομάδα χρειάζεται κάτι άλλο, κάτι έξτρα που ίσως δεν μπορεί να το διδάξεις στην προπόνηση: «Συμφωνώ. Όταν δεν υπάρχουν αυτοί οι παίκτες που θέλει, να τους στείλει στον πάγκο ή στην κερκίδα. Δέχομαι ότι υπάρχουν τρία αποτελέσματα σε ένα παιχνίδι, όμως χθες σηκώσαμε τα χέρια πάνω και αυτό είναι που πίκρανε τον κόσμο. Αν χάσεις να χάσεις με το κεφάλι ψηλά».

Για το αν η ΑΕΚ προλαβαίνει το τρένο του τίτλου: «Υπό άλλες συνθήκες και με τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, έπρεπε με 10 βαθμούς από πάνω. Μια ομάδα να υπήρχε και να έδειχνε ότι κάνει κουμάντο, θα ήταν πρώτη. Ναι, χάνονται από όλους βαθμοί. Το τι πρέπει να γίνει δεν θα το πω εγώ. Πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία. Έχουν όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσουν. Δεν σημαίνει ότι με το να κάνει πρωταθλητισμό θα πάρεις και τον τίτλο. Και χθες η ΑΕΚ δεν έδειξε κάτι τέτοιο»