Καταλά: «Ξέρουμε τι παιχνίδι μας περιμένει, πάμε να κερδίσουμε!»

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νταβίντ Καταλά, παραχώρησε διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό για την 3η αγωνιστική των μπαράζ.

Το aekskala σας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν, ενώ πιο κάτω ακολουθεί και το Live Streaming μέσα από το AEK LARNACA TV.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι με τον Άρη. Ξέρουμε τι παιχνίδι μας περιμένει, είναι ακόμη ένας τελικός και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το τρίποντο».

«Επηρέασε η ήττα, αναλύσαμε το ματς και είδαμε ότι κάναμε κάποια καλά πράγματα. Είναι μια ήττα επώδυνη. Αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερο χαρακτήρα στα παιχνίδια μας. Να έχουμε περισσότερη προσωπικότητα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

«Για να πάρουμε τον τίτλο χρειαζόμαστε νίκες. Να είμαστε δυνατοί, με πίστη, χαρακτήρα. Όποιος τα έχει αυτά θα πάρει τον τίτλο, ο πιο έτοιμος πνευματικά».

«Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, διαθέτει πολύ καλή άμυνα και ποιοτικούς παίκτες. Να βγάλουμε όλα μας τα όπλα στο ματς. Να είμαστε καλοί με την μπάλα. Είναι δύσκολο αλλά πιστεύω στην ομάδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

«Όλοι οι παίκτες δείχνουν καθημερινά έτοιμοι για να αγωνιστούν. Θα αποφασίσω το καλύτερο για το παιχνίδι με τον Άρη, το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι είναι στο 100%. Πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όσα λεπτά και να παίξουν».

«Περιμένουμε τον Άνχελ και τον Γκιούρτσο, προπονήθηκαν κανονικά και ξεπέρασαν τα προβλήματα τους. Ελπίζω να μην προκύψουν προβλήματα και να πάμε φουλ στο Τσίρειο».

«Ίσως μια αλλαγή του Άρη είναι ότι προσπαθούν να πιέσουν πιο ψηλά. Διαθέτουν ψηλό μπάτζετ και ποιοτικούς παίκτες. Ίσως είναι πιο επιθετική ομάδα στα τελευταία ματς αλλά ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει πολύ».

«Στα τελευταία ματς είχαμε καλή απόδοση αλλά απογοητευτήκαμε που δεν κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ. Θέλω περισσότερα. Αν θέλουμε να είμαστε στην κορυφή δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ στη τελευταία φάση. Πνευματικά να είμαστε πιο δυνατοί. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες, δεν πρέπει να σταματήσουμε».

«Διαθέτει καλό τρανζίσιον ο Άρης, ο Στεπίνσκι μπορεί να σκοράρει εύκολα και θέλει προσοχή. Είναι δυνατοί στις στημένες φάσεις και στην άμυνα. Είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα δώσουμε πάνω από το 100%. Αυτός που θα επικρατήσει είναι αυτός που θα έχει την περισσότερη φιλοδοξία για να τα καταφέρει».

«Σαν προπονητής έχεις περισσότερη πίεση παρά παίκτης, είναι διαφορετικό. Αγαπώ αυτό που κάνω, έχω την ίδια φιλοδοξία και το ίδιο πνεύμα. Προσπαθώ να το μεταδώσω στους παίκτες. Μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο, θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Το πιστεύουμε, 8 ματς που κρίνονται τα πάντα. Όποιος δεν πιστεύει δεν το θέλω αυτό. Όλοι ανεξαιρέτως, μπορούμε να το κάνουμε».

«Αγαπώ τους παίκτες μου και τους υπερασπίζομαι μέχρι το τέλος. Τους είπα μετά τον ΑΠΟΕΛ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει, και τους εξήγησα, να δέχονται την κριτική. Αλλά προχωράμε. Αυτό που είναι ξεκάθαρο από μέρος μου στους παίκτες είναι πως δεν πρέπει να κάνουμε λάθη και να χάνουμε τα ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι κλειδιά. Αν κερδίσουμε θα είμαστε πιο κοντά, ανάλογα με τα αποτελέσματα. Όλοι παίζουν με όλους, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Σκεφτόμαστε μόνο το πως θα παρουσιαστούμε με τον Άρη».

«Ο Παναντέρο δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά με τον ΑΠΟΕΛ και για αυτό βγήκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ονήσιλο. Τους Άνχελ και Γκιούρτσο θα τους δούμε και αύριο. Όποιος επιλεγεί με τον Άρη πρέπει να είναι στο 100% έτοιμος».

Το Live Streaming: