«Εδώ ολόκληρος Τζέραρντ γλίστρησε, αν είμαστε έτοιμοι για το βήμα…»

Στον Super sport FM 104 στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» και στον Άλκη Μπότσος μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μας Κυριάκος Δημητρίου την επομένη του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ήταν σκληρός ο τρόπος που χάσαμε. Δεν έχουμε πρόβλημα να μην αναλάβουμε τις ευθύνες αυτού του αποτελέσματος, αλλά με τον τρόπο που ήρθε η ήττα ήταν αχώνευτη. Ο Εγγλέζουν ήταν ο κορυφαίος χθες, όμως είναι από τα παιχνίδια που συμβαίνουν. Εδώ ολόκληρος Τζέραρντ γλίστρησε και το θυμόμαστε. Δεν ήταν θέμα απόδοσης. Δεν έχουμε άλλα περιθώρεια. Πρέπει να δούμε μπροστά. Υπάρχει ακόμη δρόμος», είπε.

Και συνέχισε: «Αν είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν οκτώ τελικοί. Αν μας δοθεί η ευκαιρία και δεν την αξιοποιήσουμε εκεί θα κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Για παιχνίδι με τον Ονήσιλο στο κύπελλο και για το ματς με τον Άρη στο πρωτάθλημα: «Το κύπελλο είναι κύπελλο. Δεν μπορούμε να λέμε πως είμαστε στην επόμενη φάση. Όσον αφορά στον Άρη, δικαίως βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και διεκδικεί».

Για τα αγωνιστικά: «Είχαμε κάποια θέματα. Ο Γκαρθία και ο Γκιούρσκο περιμένουμε να επιστρέψουν στην αποστολή. Ο Τόμοβιτς χθες δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας».