ΑΠΟΕΛ: Τα δυνατά και αδύνατα σημεία του

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ για την 2η αγωνιστική των μπαράζ του πρωταθλήματος.

Σαφώς και ο αντίπαλος έχει ορισμένα δυνατά σημεία, ωστόσο έχει και κάποια αδύνατα τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Στα συν του είναι το γεγονός πως πιέζει ψηλά και με την έλευση νέου γυμναστή (Παπαδάκης) έχει τις αντοχές να το πράξει σωστά. Σε αυτό προσθέτουμε και τη δυνατότητα παικτών του να πάνε στο ένας εναντίον ενός, κάτι που μας φέρνει σε εγρήγορση για αλληλοκαλύψεις. Συνήθως αλλάζουν το παιχνίδι από το ένα άκρο στο άλλο.

Αυτά τα δυνατά σημεία δεν σημαίνουν φόβο από πλευράς μας, ούτε υποταγή, ούτε ήττα. Απλά είναι αποδεδειγμένα και τα αναφέρουμε.

Από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ έχει ορισμένα τρωτά σημεία. Ένα από αυτά είναι η αμυντική του λειτουργία, καθώς δεν συνάδει ποιοτικά στο σύνολο της με την επιθετική. Αν τους πιέσεις κάνουν λάθη και δεν έχουν καθαρό μυαλό. Αυτό μας έχουν δείξει. Επίσης νιώθουν την πίεση της νίκης καθώς η ισοπαλία δεν τους βολεύει σε κανένα σημείο. Να προσθέσουμε πως αν σπάσεις το πρέσινγκ τους δεν έχουν καλή αγωνιστική συμπεριφορά.

Τέλος, όλα αυτά τα λέμε στη θεωρία και πρέπει να τα δούμε και στην πράξη πως θα είναι. Όλα τα λεφτά είναι το τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο της ΑΡΕΝΑΣ σε λίγες ώρες.

Εμείς θα είμαστε εκεί!