Τα σημεία κλειδιά που θα μας φέρουν το τρίποντο…

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε και οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ντέρμπι απαιτήσεων.

Πολλές φορές οι παίκτες «κλειδιά» μπορεί να είναι παίκτες οι οποίοι θα κληθούν να εξουδετερώσουν το μεγάλο ατού του αντιπάλου και όχι τόσο παίκτες που θα σκοράρουν για την ομάδα μας.

Έτσι, υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να δώσουν πράγματα. Το ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, έτσι αν έχουμε τον Λεάλ σε καλή μέρα θα είναι σημαντικό, όπως και να βρούμε τρόπο από τα άκρα της άμυνας μας να περιορίσουμε τα άκρα της επίθεσης τους. Σε αυτό θα συμβάλλουν και οι ακραίοι επιθετικοί μας που θα δίνουν βοήθειες.

Το πάθος στην μεσαία γραμμή και οι κερδισμένες μονομαχίες θα είναι επίσης σημαντικό κομμάτι στην όλη προσπάθεια μας. Ενώ στην επίθεση πρέπει να υπάρχει καθαρό μυαλό για να έρθει το εύκολο γκολ που μας έλλειψε στα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ, αλλά το είχαμε κόντρα στην Ανόρθωση.

Επομένως, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχουμε μία καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές. Να μην επικεντρωθούμε σε ένα σημείο. Ο Καταλά έχει αναλύσει το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στους παίκτες μας και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.