Καταλά: «Η ομάδα είναι κάτι περισσότερο από έτοιμη για να πάρει τη νίκη» (vid)

Ο προπονητής μας, Νταβίντ Καταλά, παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 2η αγωνιστική των μπαράζ.

Το aekskala σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα ειπώθηκαν, ενώ ακολουθεί και το live streaming της διάσκεψης.

Αναλυτικά:

«Είναι το 2ο παιχνίδι στα πλέι οφ, ερχόμαστε από ένα σπουδαίο ματς και ένα σπουδαίο τρίποντο. Ανυπομονούμε για το 90λεπτο αυτό, η ομάδα είναι κάτι περισσότερο από έτοιμη για να πάρει τη νίκη».

«Ξέρουμε πως ο Τρισκόφσκι είναι σημαντικός για εμάς, δεν είχαμε αμφιβολία πως θα επιστρέψει στα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως αποτελούν κλειδί όλοι οι παίκτες. Αυτό είναι το νούμερο 1 ζητούμενο σε μια ομάδα. Να βοηθούν όλοι, να έχουν όλοι την ίδια κατεύθυνση. Είναι σημαντικό για εμάς που γίνεται αυτό, όλοι οι ποδοσφαιριστές βοηθούν».

«Θυμάμαι που πριν από μερικές εβδομάδες όλοι έφερναν την καταστροφή. Τώρα δείχνουμε σε όλους ως οι πιο ωραίοι και ως η καλύτερη ομάδα. Δεν ήμασταν η χειρότερη ομάδα πριν μερικές εβδομάδες, ούτε τώρα μετά από μια νίκη γίναμε η καλύτερη ομάδα. Προσπαθούμε μέσα στα αποδυτήρια να κρατάμε ισορροπίες και να διεκδικήσουμε τα πάντα».

«Είναι όλα τα παιχνίδια τελικοί. Αν κερδίσουμε θα αυξήσουμε την απόσταση και ίσως να πλησιάσουμε περισσότερο την κορυφή. Ό,τι και να γίνει θα υπάρχουν 24 βαθμοί στο τραπέζι, είναι όλα τελικοί».

«Νιώθω ικανοποιημένος για το παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα τους. Δείξαμε πως έχουμε τη δική μας ταυτότητα με την μπάλα στα πόδια. Είμαι χαρούμενος για την εικόνα που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι».

«Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να πίστεψε περισσότερο στην ομάδα και να δείχνει περισσότερο ενθουσιασμό. Αυτή την ενέργεια χρειαζόμαστε. Να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο δίπλα μας, είναι σημαντικό να στηρίζουν τους παίκτες μέχρι το τέλος. Είναι κάτι σημαντικό για την έκβαση του πρωταθλήματος».

«Δεν θα έλεγα ότι μόνο ένα ματς είναι καθοριστικό, όλες οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους. Όλα είναι τελικοί. Αν κερδίζεις έχεις πλεονέκτημα, αν όχι τότε μειονέκτημα. Να έχουμε την ίδια φιλοδοξία σε όλα τα παιχνίδια. Να δείχνουμε πως θέλουμε να τερματίσουμε στην 1η θέση. Έξτρα κίνητρο υπάρχει σε κάθε ματς, όχι επειδή δεν σκοράραμε ακόμη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Στον πρώτο αγώνα κάναμε ένα απίστευτο πρώτο μέρος και δεν σκοράραμε, στον 2ο γύρο είχαμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη την Κυριακή».

«Ο Παναντέρο προπονείται καλά αλλά είναι ψηλός ο ανταγωνισμός. Όλοι είναι έτοιμοι, για τον Παναντέρο είναι ζήτημα χρόνου να πάρει περισσότερο χρόνο. Κάνει καλή δουλειά στις προπονήσεις, όπως όλοι οι παίκτες. Οφείλουν όλοι να είναι πάνω από το 100%».

«Η στιγμή να επιστρέψει η ατμόσφαιρα που έζησα και εγώ σαν παίκτης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Όλοι μαζί να συνεχίσουμε την πορεία μας, όσο πιο πολλοί τόσο και πιο καλό θα είναι αυτό για την ομάδα. Να ζήσουμε όμορφες στιγμές με την παρουσία του κόσμου».

«Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα το έλεγα εξαιρετικά κρίσιμο. Την ίδια σημασία έχουν όλα τα ματς. Όσο πιο πολλούς βαθμούς, τόσο πιο κοντά στον στόχο που είναι η κορυφή της βαθμολογίας. Επομένως είναι όλα τα 90λεπτα, χωρίς εξαίρεση, το ίδιο σημαντικά. Περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για αυτό».

«Δεν το θεωρώ πλεονέκτημα το ότι έπαιξε την περασμένη Τετάρτη ο ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην ΑΡΕΝΑ».

«Γκαρσία και Γκιούρτσο θα τους περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, τώρα δεν γνωρίζουμε. Ο Εσπινόσα είναι στη διάθεση μας».

«Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει καλούς παίκτες, ειδικά μπροστά. Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι και επιθετικά και αμυντικά. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι δικοί μου παίκτες. Αν δείξουμε τον χαρακτήρα που δείξαμε κόντρα στην Ανόρθωση, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Το live streaming: