Καταλά: «Έδειξαν χαρακτήρα οι παίκτες μου, είμαι περήφανος»

Ο Νταβίντ Καταλά μίλησε μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα μας κόντρα στην ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής μας:

“Ήταν δύο τα πρόσωπα μας σήμερα, το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε χαρακτήρα. Όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Έδειξαν χαρακτήρα οι παίκτες μου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Είπα στους παίκτες μου ότι είμαι περήφανος γι΄αυτούς”

Για το τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο: “Είναι παιδιά εδώ και δεν θέλω να πω τι τους είπα (γέλια). Τους είπα για ποιον λόγο είμαστε εδώ και τι πρέπει να δείξουμε. Έχει να κάνει με την νοοτροπία και τον χαρακτήρα. Το έκαναν στο 2ο μέρος. Η εξέλιξη του αγώνα, το ότι προερχόμασταν από ένα αρνητικό σερί, το να βγάλουμε αυτή την αντίδραση λέει πολλά”

Για τις αλλαγές στο ημίχρονο: “Αυτό που προσπαθούμε είναι να επιλέγουμε την κατάλληλη εντεκάδα. Κάποιες φορές στο παιχνίδι μπορεί να μην βγει το πλάνο. Οι αλλαγές σήμερα μας βοήθησαν να αλλάξουμε το πρόσωπο μας. Αντέδρασε όλη η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είναι όλοι έτοιμοι να βοηθήσουν” 

“Νιώθω ανακουφισμένος για τους παίκτες μετά την σημερινή νίκη. Ξέρω πως ένιωθαν οι παίκτες. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα τόσο αρνητικό σερί. Ελπίζω να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας” 

“Ήταν έντονος ο πανηγυρισμός μου. Η αλήθεια είναι ότι σαν προπονητής δεν πρέπει να το κάνω σε τέτοιο βαθμό αλλά βγήκαν από μέσα μου πολλά συναισθήματα”

“Ο Ροσάλες τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά και ζήτησε αλλαγή. Ο Ιβάν δεν ήταν 100% έτοιμος και δεν θέλησα να ρισκάρω”