Επιστροφή στις νίκες με τριάρα, σούπερ Ρομό και ανατροπή!

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ με ανατροπή και 3-1 επί της ΑΕΛ μέσα στο ΑΕΚ Αρένα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομό, που πέτυχε δύο γκολ.

Επιτέλους μετά από 49 μέρες η ΑΕΚ μας κατάφερε να πανηγυρίσει τρίποντο και συγκεκριμένα από το ματς με τον Απόλλωνα στην Αρένα με 2-1.

Η ΑΕΚ μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην ΑΕΛ από το 24’ με γκολ του Τεϊσέιρα  κατάφερε στην συνέχεια να γυρίσει το ματς με γκολ του Ρομό στο 52’, του Άλντμαν με πέναλτι στο 67’ και ακόμη ένα του Ρομό στο 85’.

Αυτή ήταν η 10η μας νίκη στο πρωτάθλημα και ανεβήκαμε στους 39 βαθμούς.

Η εικόνα του αγώνα:

Στο πρώτο μέρος στο 21’ χάσαμε μεγάλη φάση με τον Λαμπόικο για να σκοράρουμε, όμως το σουτ έφυγε έξω.

Στο 24’ η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Τεϊσέιρα.

Στην συνέχεια η ομάδα μας ανέβηκε και έχασε ευκαιρία στο 27’ με σουτ του Εσπινόσα να πηγαίνει έξω.

Μετέπειτα ο αντίπαλος έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Δοκάρι στο 28’ και χαμένο πέναλτι που σταμάτησε στο δοκάρι και αυτό στου 40’.

Έτσι έληξε 1-0 εναντίων μας το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη και στο 52’ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τον Ρομό με κεφαλιά να κάνει το 1-1.

Στο 67’ ο Άλντμαν με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 2-1 και την ανατροπή για την ομάδα μας.

Από εκεί και πέρα είχαμε την υπεροχή και στο 85’ ο Ρομό βγήκε τε-τα-τετ με τον Μέγιερι και από κοντά έκανε το τελικό 3-1 για την ομάδα μας, χαρίζοντας μεγάλη νίκη.

ΑΕΚ: Λεάλ, Λέδες, Ακοράν (46΄Φαράζ) Ρομό, Λαμπόικο (46΄Άλτμαν) Γκαρθία, Ροσάλες (87΄Τάντι) Μίκελ, Εσπινόσα (90΄Ναούμ) Ντάρμπισαϊρ (76΄Εγγλέζου) Τόμοβιτς

Στον πάγκο: Τούμπας, Τάντι, Τρισκόφσκι, Φαράζ, Ολατούντζι, Αναστασίου, Εγγλέζου, Κύπρος, Παναντέρο, Μαρτής, Ναούμ, Άλτμαν

ΑΕΛ: Μέγερι, Σάντος (57΄Ανδρέου) Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα, Φραντζής, Νταβόρ, Μεντόγεβιτς(46΄Ρέινολντς) Μπαλντέ (74΄Μάιντεβατς) Τόρες (46΄Έουλερ) Μαρόσα (46΄Μιλιτσεάνου) Τσέποβιτς

Στον πάγκο: Κεραυνός, Ντάφερφελντ, Ρεϊνολντς, Έουλερ, Ριέρα, Ανδρέου, Σωτηρίου, Μιλιντσεάνου, Μαϊντεβατς

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης