Σαββατόβραδο το εξ αναβολής με την Ανόρθωση

Με δυο εξ αναβολής αγώνες ολοκληρώνεται το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών.

Στις 20:00 η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση σε αγώνα για την 13η αγωνιστική στο «ΚΙΤΙΟΝ» και την ίδια ώρα η Νέα Σαλαμίνα την Lemesos Volleyball για την 14η αγωνιστική στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου στη Λεμεσό..

Τα αποτελέσματα των δυο αγώνων θα κρίνουν την τελική βαθμολογία στον Όμιλο της Διαβάθμισης.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Οι δυο ομάδες παραδοσιακά προσφέρουν ωραίους αγώνες. Στο «ΚΙΤΙΟΝ» θα ψάξουν για το τρίποντο στο τελευταίο τους συναπάντημα στο πρωτάθλημα φέτος.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Lemesos Volleyball νιώθει την απειλή της Λεμεσιανής ομάδας γι’αυτό θα επιδιώξει το τρίποντο που ίσως της προσφέρει και σιγουριά. Την Τρίτη η σκαλιώτκική ομάδα έχασε από τον Property Gallery Απόλλωνα στη Λεμεσό με 3-0.

Η Ανόρθωσις από την άλλη θα αγωνιστεί στον Όμιλο Τίτλου και ψάχνει το τρίποντο στη Λάρνακα για να ανέβει στους 26 βαθμούς και να είναι διεκδικητική στη συνέχεια. Η εμφάνιση στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής την περασμένη Τρίτη με την Ολυμπιάδα έδειξε ότι η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής που έγινε στις 23 Νοεμβρίου 2021 η Ανόρθωσις κέρδισε στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» με 3-0 σετ.

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Α. Δανιήλ

Επόπτες: A. Δημητρίου – Α. Βασιλείου

Σημειωτές: Ε. Παστελλή – Μ. Χαραλάμπους

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ. Παπαγεωργίου

Παρατηρητής Αγώνα: Α. Καλλής