Η χειρότερη στιγμή του «τίγρη»: «Πως μπορεί κάποιος να μας θεωρεί τόσο βλάκες;»

Η πρόκριση επί της Τρέντσιν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν η καλύτερη στιγμή για τον πρόεδρο μας στην θητεία του.

Η χειρότερη ήταν και η πιο πρόσφατη.

«Νομίζω η Δικαστική διαμάχη με τον Απόλλωνα ήταν η χειρότερη μου στιγμή. Πως μπορεί κάποιος να με θεωρεί εμένα ή εμάς στην ΑΕΚ τόσο βλάκες, να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με κορωνοϊό και να κολλήσει όλη η ομάδα. Δεύτερο, πως μπορεί να θεωρεί κάποιος ότι εμείς είμαστε τόσο απατεώνες και να δημιουργούμε τέτοιο πρόβλημα.

Περισσότερο με ενόχλησε την στιγμή που εμείς τους ανοίξαμε όλα τα χαρτιά μας. Εγώ πήρα τηλέφωνο τον κ. Κίρζη μία μέρα πριν το παιχνίδι και του είπα στείλε τους ανθρώπους σου να δουν όλη τη διαδικασία με τις ημερομηνίες των τεστ και τι έγινε. Μετά που τέλειωσε το παιχνίδι και ξέρεις το αποτέλεσμα, η επιστολή Ευαγγέλου ήταν η πρόφαση. Ξεκίνησαν μία διαδικασία να μας πάρουν τους τρεις πόντους που πήραμε στο γήπεδο. Και ήξεραν ότι εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. Ήταν μία από τις χειρότερες μου στιγμές.

Το ένα είναι η συμπεριφορά από τη διοίκηση του Απόλλωνα και το άλλο είναι το τι ακολούθησε. Ακολούθησαν κι άλλα πράγματα. Μία μερίδα του Τύπου για παράδειγμα μας «έβαλε» συνέχεια και ξέραμε ποιοι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί και ποιος ήταν πίσω τους. Μετά βλέπαμε διάφορες ανακοινώσεις να βγαίνουν σαν παίζαμε ή πριν το παιχνίδι μας οι οποίες φαίνεται ήταν τροχοδρομημένες».

Στοίχισε στην ομάδα όλο αυτό;
«Σίγουρα στοίχισε στην ομάδα. Οι παίκτες το σκέφτονταν μας ρωτούσαν. Ήταν ένας από τους λόγους που μας επηρέασε, δεν ήταν ο μοναδικός».