Ήττα σοκ από την Lemesos Volleyball μέσα στο Κίτιον

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα σοκ γνώρισε η ομάδα μας απόψε στο Κίτιον από την Lemesos Volleyball.

Η ομάδα μας έχασε 3-1 στα σετ με την Lemesos Volleyball να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στην φετινή σεζόν. Η ομάδα μας ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την αποχή των τελευταίων ημερών.

Στο πρώτο σε χάσαμε 12-25, μετά ισοφαρίσαμε παίρνοντας το δεύτερο σετ και στη συνέχεια χάσαμε τα υπόλοιπα δυο.

1o σετ: 12-25
2ο σετ: 25-16
3ο σετ: 14-25
4ο σετ: 19-25

Η ενημέρωση από την ΚΟΠΕ:

Tεράστιο διπλό που βάζει «φωτιά» στη συνέχεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών ενόψει της συνέχειας και των αγώνων της Β Φάσης πέτυχε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 η Lemesos Volleyball που κέρδισε μέσα στο «ΚΙΤΙΟΝ» την ΑΕΚ με 1-3 σετ. Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 12η αγωνιστική και με τη νίκη τους οι «ροζ» ανέβηκαν στους 04 βαθμούς μειώνοντας στο -5 από την ΑΕΚ.

Στο πρώτο σετ η Lemesos Volleyball έπαιξε σπουδαίο βόλεϊ και κέρδισε 12-25 σε 17’. Η ΑΕΚ ανασυντάχθηκε στο δεύτερο σετ και επιβλήθηκε 25-16 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 24’. Στο τρίτο σετ η Lemesos Volleyball πήρε διαφορά στο σκορ και κέρδισε 14-25 σε 23’ επανακτώντας το προβάδισμα.

Στο τέταρτο σετ η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η Lemesos Volleyball κατάφερε να κερδίσει 19-25 σε 26’ και να γράψει το 1-3 σετ.

ΑΕΚ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Χατζηπέτρου, Condotta, Santana, Χαραλάμπους, Λάρκου, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη, – Αλλαγές: Βλαδιμήρου,.

LEMESOS VOLLEYBALL (Α. ΣΠΥΡΟΥ): Dobracinovic, Horman, Στ. Ιωάννου, Komlenovic, Κέστα, Summer – Λίμπερο: Μιχαήλ, Καραολή – Αλλαγές: Λάσπου, Αλ. Ιωάννου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Κ. Στεφανή – Π. Σαράντης

Επόπτες: A. Δημητρίου – Α. Σοφοκλέους

Σημειωτές: Μ. Χαραλάμπους – Ε. Παπαχριστοφόρου

Παρατηρητής Διαιτησίας Π. Τοφή

Παρατηρητής Αγώνα: Α. Καλλής