Νικόλα, μην έχουμε τα ίδια… (ΒΙΝΤΕΟ/ΔΗΛΩΣΗ)

Ο Νικόλας Νεοκλέους ορίστηκε ως ο πρώτος ρεφ του ντέρμπι μας με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.

Για όσους δεν το θυμούνται, να πούμε ότι ο ίδιος διαιτητής είχε την ευθύνη του αγώνα στον πρώτο γύρο, όπου μείναμε στο 0-0 με τους γαλαζοκίτρινους.

Όμως επίσης για όσους δεν θυμούνται, θα σας δείξουμε τη φάση όπου ο Νικόλας ”κατάπιε” την 2η κίτρινη του Λουντέμο. Δυνατό φάουλ ο Σκανδιναβός, κλείνει τα μάτια ο διαιτητής.

Στο 2:54 η φάση:

Μετά το παιχνίδι η ΑΕΚ μας εξέφρασε (και καλά έκανε) τα παράπονα της, αφού ο Κυριάκος Δημητρίου τόνισε πως… «Κάποιες φορές πρέπει να επισημαίνεις τα αυτονόητα. Πριν από δύο εβδομάδες δεν καταλάβαμε γιατί μείναμε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο. Σήμερα δεν καταλάβαμε γιατί δεν μείναμε με παίκτη περισσότερο από το πρώτο ημίχρονο».

Έτσι Νικόλα Νεοκλέους φρόντισε να μην έχουμε τα ίδια πάλι. Θέλουμε ένα γνήσιο 50-50 και από εκεί και πέρα δεν θα ασχοληθεί κανένας με το διαιτητικό τιμ, παρά μόνο με τη δική μας εμφάνιση.

Ξέρουμε πως δεν παίζουμε καλά, κάνουμε την αυτοκριτική μας και περιμένουμε πολλά από τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουμε και αλλού το βλέμμα μας.