«Η απόφαση του εφετείου είναι προς όφελος των ποδοσφαιριστών»

Στο Super sport fm 104 στην εκπομπή «Επί παντός Αθλητικού» με τον Αντώνη Κατσαρό μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Γιώργος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι όλα όσα  προηγήθηκαν έχουν επηρεάσει πολύ την ομάδα. Τα όσα ακολούθησαν δεδομένα επηρέασαν ακόμη και τα αποδυτήρια και το αγωνιστικό τέμπο της ομάδας. Η απόφαση του εφετείου είναι προς όφελος των ποδοσφαιριστών στο ψυχολογικό κομμάτι και είναι κάτι που στοίχησε σε πολλά παιχνίδια. Οι παίκτες καλούνται να μπουν στο γήπεδο και να αλλάξουν τα πράγματι αρχής γενομένης από σήμερα απεναντι σε μια ομάδα που άξιζε περισσότερους βαθμούς και ίσως να αδικείται. Είναι ένα δυσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ και χρειάζεται προσοχή. Με τις σημερινές απουσίες και στις δυο ομάδες δεν μπορώ να γνωρίζω πως θα παρουσιαστούν στο γήπεδο οι δυο ομάδες αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δούμε καλό παιχνίδι».

Για το -6 από την κορυφή: «Η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει επαφή με την κορυφή διότι ήδη η διαφορά από την κορυφή είναι στο -6 και χρειάζεται να καλύψει την διαφορά. Βέβαια στα πλει οφ υπάρχει το περιθώριο να καλυφτεί η διαφορά. Είναι παιχνίδια που μετρά τι κάνεις εσύ ως ομάδα  και όχι τι θα κάνει ο αντίπαλος»

Για τον Ολυμπιακό: «Αν ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα τότε θα ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα παρουσιάστηκε πολύ καλός και αυτό που έλειψε ήταν το γκολ»