Καταλά: «Δεν είμαστε στα καλύτερα μας, χρειαζόμαστε μία νίκη»

Ο Νταβίντ Καταλά μίλησε μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα μας κόντρα στον Άρη για την 20η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής μας:

“Η γνώμη μου είναι πως σήμερα είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν ένα σφικτό παιχνίδι. Ισοδύναμες ομάδες. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε τις καλύτερες επιλογές με την μπάλα. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα. Δεν είμαστε στα καλύτερα μας. Κυρίως στα στοιχεία που μας χαρακτήριζαν με την μπάλα. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στα προηγούμενα στάνταρ. Θα επιστρέψουμε στο γνώριμο μας παιχνίδι. Στέκεται και συμπεριφέρεται ο Άρης το ίδιο σε κάθε παιχνίδι.”

Είναι επηρεασμένη ομάδα γύρω απ’ όλα αυτά που έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου; “Όχι. Χάσαμε την φρεσκάδα μας. Πνευματικά δεν έχουμε τον ίδιο ρυθμό που είχαμε. Την καλή κυκλοφορία μπάλας. Δεν υπάρχει άλλο θέμα. Ένα καλό αποτέλεσμα θα μας κάνει να πιστέψουμε ξανά. Είμαστε θετικοί και δουλεύουμε. Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό.”

Για την αλλαγή συστήματος; “Θα προσπαθήσω να βρω τον καλύτερο τρόπο για να αποδίδει η ομάδα. Θεωρήσαμε πως με αυτό το σύστημα θα κάνουμε ζημιά στον αντίπαλο. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι.΄’Εχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ.”

Για το αν πρέπει να αναθεωρηθούν οι στόχοι… “Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Συντηρήσαμε υψηλές προσδοκίες επειδή παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Για μένα το προηγούμενο διάστημα παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Τώρα είμαστε στα “κάτω” μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.”