Νέγκρι στο aekskala: «Σίγουρα ξεχωρίζω το παιχνίδι που απέκρουσα πέναλτι, ο Καταλά ξέρει…»

Ο Αλεξάντερ Νέγκρι είναι ένας τερματοφύλακας που σύνδεσε το όνομα του με την ιστορία μας.

Ένας παίκτης που έδινε πάντα το 100% και δεν είναι τυχαίο που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για αυτόν όσα χρόνια και αν έχουν περάσει.

Ο Νέγκρι έζησε αρκετά ντέρμπι με την Ανόρθωση και η ιστοσελίδα μας ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, θέλοντας να συζητήσει για το σημερινό ματς στην ΑΡΕΝΑ.

Ο ίδιος ευγενικά μας παραχώρησε δηλώσεις και τον ευχαριστούμε για αυτό, ενώ παράλληλα του ευχόμαστε κάθε καλό.

Πάμε να δούμε τι μας είπε ο Νέγκρι:

«Τώρα είμαι στη Δόξα σαν προπονητής τερματοφυλάκων και έτσι είδα την ΑΕΚ την 1η αγωνιστική αλλά και σε ορισμένα ματς στη συνέχεια. Θεωρώ ότι ειδικά με τις τελευταίες προσθήκες η ΑΕΚ έγινε πολύ δυνατή. Θυμάμαι από αυτά τα ματς την ατμόσφαιρα και την αναμονή που είχε ο κόσμος για να νικήσουμε.

Σίγουρα ξεχωρίζω το παιχνίδι στο οποίο απέκρουσα πέναλτι μέσα στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος”. Ο λόγος είναι γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ, και ξαφνικά κέρδισαν πέναλτι. Το απέκρουσα και κράτησα τη νίκη στην πλευρά μας. Ένα άλλο παιχνίδι είναι το 3-0 στο ΓΣΖ. Κλειδί σε τέτοιους αγώνες είναι το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση.

Ο Τρισκόφσκι είναι ένας παίκτης κλειδί. Αλλά η ΑΕΚ από τη μέση και μπροστά έχει και άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα.

Ο Καταλά ήταν ένας φανταστικός παίκτης, με ποιότητα, προσωπικότητα και πολύ καλός σαν συμπαίκτης. Σαν προπονητής έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός και γνωρίζει τον σύλλογο».