Α.Δ: Ποινές για πράγματα που έγιναν στο ντέρμπι με Απόλλωνα / Καμία αναφορά στην ένσταση

Ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, επέβαλε ποινή στην ομάδα μας για πράγματα που έγιναν κόντρα στον Απόλλωνα. Η απόφαση για την ένσταση δεν έχει παρθεί ακόμη και για αυτό δεν είχαμε καμία αναφορά.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας:
(α) για διάθεση και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες στην καντίνα του σταδίου) κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας και του άρθρου 4 (γ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού/08.01.2022 (16η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.