«Αυτό είναι πλήγμα, κάθε τρεις μέρες μας αναγκάζει…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM το πρωί της Τετάρτης (19/1).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν ήταν για παιχνίδι πρωταθλήματος θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, τουλάχιστον τώρα υπάρχει επαναληπτικός. Δεν πετύχαμε το στόχο μας χθες. Κάθε 3 μέρες μας αναγκάζει η ΠΑΕΕΚ να μιλάμε με εγκωμιαστικά σχόλια και να δίνουμε συγχαρητήρια. Μετά που δεχθήκαμε το γκολ, βγάζαμε φάσεις. Δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά, χωρίς να μπει στην περιοχή ο αντίπαλος. Αυτό είναι πλήγμα, ισοφαρίσαμε στο τέλος, δικαιούμασταν νωρίτερα το γκολ, όμως πλέον από τη στιγμή που δεν πήραμε προβάδισμα, πρέπει να πάμε στο Μακάρειο τον επόμενο μήνα και να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση. Είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα και λόγω κορονοιού, κάποιοι με την επιστροφή στη δράση αγωνίζονται ανελλιπώς, αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία.

Σχεδόν χθες η μισή ομάδα ήταν εκτός. Αλλαγές κάναμε και εμείς έκανε και η ΠΑΕΕΚ. Επομένως αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε ήταν να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Πάμε στο Μακάρειο χωρίς επιλογή. Από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο την Ανόρθωση. Ήταν δύσκολη η περίοδος το τελευταίο διάστημα, δεν ξέρω αν είναι θέμα κάμψης. Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικό για μας. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν και ότι καλύτερο στο ψυχολογικό κομμάτι. Πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας με την Ανόρθωση, πρέπει να πάρουμε το ζητούμενο».

«Ηρωική η παρουσία όσων ήρθαν χθες γήπεδο με τέτοιες συνθήκες».

«Ξεκινάμε πάντα τη σεζόν με πρωταγωνιστικούς στόχους, φέτος το είπαμε δεν παίζουμε μόνοι μας. Το πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».