ΕΞΕΛΙΞΗ με την ένσταση: Μίλησε ο Βρυωνίδης, πότε θα αποφασίσει!

Ο συνάδελφος Στέλιος Αναστασίου του kerkida.net επικοινώνησε με τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη και ο ίδιος ξεκαθάρισε με σύντομη δήλωση του ότι θα περιμένει για να πάρει την απόφαση του μέχρι να έχει τα πάντα στην κατοχή του.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

”Το kerkida.net επικοινώνησε με τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, προκειμένου να βγάλουμε… άκρη για το πότε θα εκδικαστεί η ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ. Άλλωστε, είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα, όχι μόνο τις εμπλεκόμενες ομάδες. 

Ήταν σύντομη αλλά περιεκτική η δήλωση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη στην ιστοσελίδα μας. Με ευγενικό τρόπο μας απάντησε ότι “Θα περιμένω μέχρι να τα έχω όλα στην κατοχή μου”.

Προφανώς ο κ. Βρυωνίδης θα κάνει υπομονή και θα περιμένει το πόρισμα, για τα άκυρα κρούσματα της ΑΕΚ από το Υπουργείο Υγείας. 

Την περασμένη Παρασκευή (14/1) λέχθηκε επίσημα από το Υπουργείο Υγείας ότι το πόρισμα θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι η εκδίκαση της ένστασης θα γίνει το αργότερο μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Στέλιος Αναστασίου”.