Τα ίδια ξανά… και πετάξαμε δύο βαθμούς στο Μακάρειο

Η ομάδα μας για την 17η αγωνιστική εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την ΠΑΕΕΚ. Τα γκολ οι Ροσάλες και Τρισκόφσκι, προηγθήκαμε δις αλλά δυστυχώς πετάξαμε αυτή την ευκαιρία για νίκη.

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα μας πήρε την κατοχή, κρατούσαμε την μπάλα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μαζική άμυνα.

Αυτό μας δυσκόλεψε αν και παίζαμε πολύ από τον κεντρικό διάδρομο. Εσπινόσα και Άμπραχαμ έπαιρναν πρωτοβουλίες, επιχειρούσαν με γρήγορες πάσες να φτιάξουν φάσεις ωστόσο όλα αυτά χωρίς επιτυχία.

Η καλύτερη μας φάση ήρθε μετά από κεφαλιά του Τόμοβιτς, ενώ στην συνέχεια βλέπαμε και τους Γκιούρσκο-Ακοράν να θέλουν να μπουν στην εξίσωση. Η κατοχή στο μεταξύ εξακολουθούσε να είναι συντριπτικά υπέρ μας, αφού περίπου στο 65% ήταν το σχετικό στατιστικό.

Ο προπονητής μας φώναζε και έκανε παρατηρήσεις, ήθελε περισσότερη δημιουργία ενώ το 0-0 παρέμενε.

Στο 35’ απωλέσαμε μια μεγάλη φάση, με τον Γκιούρσκο να πλασάρει και να αστοχεί από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής.

Μέχρι το τέλος των πρώτων 45’ δεν άλλαξε κάτι και οι φωνές του Καταλά δεν σταματούσαν αφού θέλαμε με μανία το γκολ.

Με την έναρξη της επανάληψης αλλαγές δεν είχαμε, μπήκαμε ξανά με διάθεση για κατοχή και το 0-0 δεν άλλαζε. Όλα αυτά μέχρι που ήρθε ο Ροσάλες στο 68’ να εξαπολύσει ένα δυνατό «κεραυνό» και να ανοίξει το σκορ εν μέσω πανηγυρισμών.

Ο κόουτς προηγουμένως έκανε ορισμένες κινήσεις για να φρεσκάρει την μεσοεπιθετική μας γραμμή και έδειξε έτσι διάθεση για να συνεισφέρει από το πόστο του. Επίσης το σύστημα έγινε 4-4-2 με την είσοδο του Ρομό. Και ο Τιάγκο στη συνέχεια ήταν μια από τις αλλαγές.

Αυτό το 0-1 δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν το κρατήσαμε και ήρθε η ισοφάριση από τα 11 βήματα μέσω του Μπάμπιτς μετά από χέρι του Άμπραχαμ.

Την ψυχρολουσία μας διαδέχθηκε η προσπάθεια για ένα δεύτερο γκολ, ο Τιάγκο κέρδισε πέναλτι στο 89’ και ο Τρισκόφσκι με το 9ο φετινό του γκολ έδωσε ξανά στην ΑΕΚ προβάδισμα.

Έξι ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων, στο 90+4’ ο Βασίλης Δημητρίου τους έδωσε δεύτερο πέναλτι και μας ισοφάρισαν εκ νέου με τον Καπαρτή.. Την παράβαση έκανε ο Τόμοβιτς με απρόσεκτο παίξιμο.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και φύγαμε από το Μακάρειο πετώντας δύο βαθμούς. Πλέον είμαστε στους 32 και την 2η θέση, ένα λιγότερο από τον Άρη. Την ερχόμενη Τρίτη παίζουμε με τον ίδιο αντίπαλο στην ΑΡΕΝΑ για το κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα ακολουθεί η αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση.