Καταλά: «Δεν ανησυχώ, αλλά θα πρέπει…»

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο προπονητής μας, Νταβίντ Καταλά, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο για την 17η αγωνιστική.

Το aekskala.net σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα είπε ο κόουτς.

Αναλυτικά:

«Πολύ σημαντικό ματς αύριο. Δεν ανησυχώ, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θα είναι εύκολο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που είναι συμπαγής. Σημαντικό ματς, όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερα για να πάρουμε το τρίποντο».

«Κατά την άποψη μου προσπαθούμε να μην μας επηρεάσει, να μην διαβάζουμε για όλο αυτό. Μας επηρέασε περισσότερο ο κορονοϊός. Τα τεστ, διαφορετικά αποδυτήρια. Είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες, προσπαθούν να βελτιώνονται καθημερινά».

«Είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλουμε την παρουσία του κόσμου. Σημαντικό να έχουμε ξανά την υποστήριξη. Θα παρομοίαζα το αυριανό με το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο. Κρύα η ατμόσφαιρα, χρειαζόμαστε να νιώσουμε ότι είναι μαζί μας. Κάτι έξτρα η παρουσία του κόσμου».

«Είναι αλήθεια πως στα τελευταία τρία ματς δεχθήκαμε γκολ μετά που σκοράραμε. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό. Να διαβάσουμε καλύτερα την κατάσταση αυτή. Ίσως να είναι καλύτερο να πετάμε την μπάλα έξω για παράδειγμα όταν μας πιέζει ο αντίπαλος. Μιλήσαμε με τους παίκτες, για να μην επαναληφθεί».

«Η ΠΑΕΕΚ είναι μια ομάδα που μου αρέσει. Είναι συμπαγής και διαθέτει χαρακτήρα. Θα είναι μεγάλο λάθος αν κάποιος θεωρεί ότι μας περιμένει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σταθεροί αμυντικά και στην επίθεση να βγάλουμε την ταυτότητα μας. Γενικά να έχουμε μια καλή εικόνα για να κερδίσουμε».

«Όλα τα ματς έχουν την ίδια σημασία για εμάς. Είτε πρωτάθλημα είτε κύπελλο. Πρώτα βλέπουμε το ματς πρωταθλήματος. Όμως θέλουμε να είμαστε σε όλες τις διοργανώσεις ανταγωνιστικοί, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και μπορεί αυτό να προσφέρει λύσεις».

«Δεν ανησυχώ που δεν σκοράρει ο Ιβάν. Θα επιστρέψει και θα το κάνει. Όμως δεν είναι μόνο τα γκολ, αλλά η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο και τις προπονήσεις. Είναι ο ηγέτης της ομάδας».

«Είμαι ικανοποιημένος από τον Κρίστιαν. Έδειξε χαρακτήρα και βοήθησε. Είμαι ικανοποιημένος για τους τερματοφύλακες, για τη δουλειά που βγάζουν».

«Ο Μαρτής αν εγγραφεί εγκαίρως θα είναι στην αποστολή, είναι έτοιμος. Παρουσιάζει καλή εικόνα, προπονήθηκε μαζί μας 2-3 μέρες».

Το Live Streaming: