Έξαλλοι οι Larnaca Union: «Τα βλήμματα είναι πολλά, δεν θα επανέλθουμε λεκτικά»

Οι Larnaca Union με την πιο κάτω ανάρτηση κάνουν αναφορά στα όσα διαδραματίζονται μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

“Αναμενόμενο ήταν ότι η άνοδος της ομάδας μας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα ενοχλούσε πολλούς. Αναμενόμενος είναι και ο «πόλεμος» που θα δεχτεί η ομάδα μας από τη στιγμή που φροντίζει ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ να κλείνει στόματα.

Όμως εμείς το είπαμε και το ξαναλέμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

Το ΔΣ του Απόλλωνα είχε πλήρη γνώση του τι θα συνέβαινε ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ και φρόντισε να αρχίσουν τα όργανα από πολύ νωρίς μέσα στην βδομάδα.

Όπως φαίνεται ο αντίπαλος θέλει να διεκδικήσει (ΞΑΝΑ) ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ τους τρείς βαθμούς. Παλιά σου τέχνη κόσκινο.

Το συγκεκριμένο χημείο προσπαθεί να αμφισβητήσει τα κρατικά χημεία, τις εγκρίσεις που έδωσε η ομοσπονδία και το Υπουργείο Υγείας, για να μη ζημιώσει και χάσει ούτε 1 ευρώ από τα εκατομμύρια που είσπραξε μέχρι στιγμής και ειδικά από την ομάδα μας. Ενημερώνουμε λοιπόν το συγκεκριμένο χημείο ότι η ζημειά που θα επωμισθεί θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ως πρώτο βλήμμα του πολέμου που κατ’ επιλογήν ξεκίνησε το συγκεκριμένο χημείο καλούμε: Ανεξαρτήτου έκβασης της υπόθεσης κάνεις συνοπαδός μας ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στο συγκεκριμένο χημείο.

Τα βλήμματα είναι πολλά. Δεν θα επανέλθουμε (λεκτικά).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

Larnaca Union”.