Για το ματς με την Πάφο: “Μεμονωμένα περιστατικά μπορεί να…”

Ο Κωνσταντίνος Μήνα μίλησε στην εκπομπή της Digital TV, Super Monday.

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος άσος μας:

“Παρά το καλό ξεκίνημα, ισοφαρίστηκε όπως και στο παιχνίδι με την Ομόνοια αφού προηγήθηκε”.

“Πολύ ποιοτικός αντίπαλος η Πάφος, είχε το πλάνο της η Πάφος”.

“Μπήκε όπως πρέπει να μπει η ΑΕΚ στο παιχνίδι. Ήταν όλα θετικά όμως είναι για αυτό που αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Είναι low scoring άθλημα. Μεμονωμένα περιστατικά μπορεί να επηρεάσουν πολύ το παιχνίδι”.

“Όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν για την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχασε τη ψυχραιμία της αφού ισοφαρίστηκε. Η Πάφος χρησιμοποίησε μια τακτική όπως την πρεμιέρα με το ΑΠΟΕΛ”. 

“Η εμφάνιση της Πάφου δικαιώνει την τακτική που επέλεξε και είχε και αποτελεσματικότητα”

“Η απουσία του Μάμα επηρέασε σίγουρα. Στο ποδόσφαιρο μετρούν και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Γιατί ανεβάζει και τους υπόλοιπους”

“Δεύτερο ημίχρονο ο Καταλά, πήρε μεγάλο ρίσκο με τριάδα όμως δεν τα κατάφερε, μπορούσε να τα κατάφερνε και να γινόταν θεός”.

“Είναι μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ το πως θα αντιδράσει τώρα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να διαχειριστεί αυτή την ήττα και να έχει διάρκεια στην απόδοση της”

“Όταν χάνεις στην έδρα σου σου αφαιρούνται πιθανότητες για το πρωτάθλημα”

“Δεν υπάρχει πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Βάζω και τον Άρη προς το παρόν. Είναι μακριά ακόμα Ανόρθωση και Ομόνοια. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά όμως τι θα κάνουν”

“Έχουν σμικρύνει οι διαφορές έχουν καλούς προπονητές και υπάρχει και το VAR. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το VAR. Πριν το var έπαιζε ρόλο η έδρα ή η μικρή ή μεγάλη ομάδα. Τώρα αυτό δεν υπάρχει”.

“Θέλουμε να δίνονται και στο ένα χιλιοστό τα οφσάιντ”