Σύγκριση/Αριθμοί: Δύο χρονιές με διαφορές… γης και ουρανού!

Η φουτσαλική μας ομάδα, φέτος έχει ανεβάσει επίπεδο και αυτό φαίνεται σε ότι έχει να κάνει με την περσινή χρονιά, μέχρι την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ, εκεί που βρισκόμαστε και τώρα.

Επειδή μας αρέσει να μιλάμε με αριθμούς πάμε να δούμε τα στατιστικά της περσινής χρονιάς στο σημείο που βρισκόμαστε και τώρα και να τα συγκρίνουμε με την φετινή σεζόν.

Μετά και το πέρας της 7ης αγωνιστικής κατά την διάρκεια της σεζόν 2020-2021, η ΑΕΚ βρισκόταν στην πρότελευταια θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία νίκη κόντρα στην Αραράτ και έξι ήττες.

Τελικός της απολογισμός τα μόλις 10 γκολ υπέρ και τα 32(!) γκολ κατά.

Κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν η ΑΕΚκάρα, παρουσιάζεται σαφώς ανώτερη και οι διαφορές της περσινής σεζόν να είναι μεταξύ γης και ουρανού.

Μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Αναστάση Στυλιανού φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 12 βαθμούς, με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες.

Απολογισμός της φετινής χρονιάς, τα 29(!) γκολ υπέρ και τα 22 κατά και καταλαβαίνουμε πόσο καλή δουλειά γίνεται στις τάξεις του φούτσαλ.

Πέρσι ήταν η μεταβατική σεζόν καθώς κάτι εντελώς καινούργιο ξεκίνησε από το μηδέν και οι παίκτες ήθελαν τον χρόνο τους ώστε να δέσουν μεταξύ τους. Φέτος αφού παρέμεινε η πλειοψηφία παικτών, ο βασικός κορμός της ομάδας, βλέπουμε όλοι μας την σύνδεση των φουτσαλιστών και την νοοτροπία που μετέφερε ο κόουτς στο σύνολο.