“Κοιτάμε μπροστά, καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Κυριάκος Δημητρίου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” της Digital Tree, μιλώντας για την πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

“Δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη.”

“Ήταν ένα αρκετά παράξενο παιχνίδι, με τον τρόπο που διαμορφώθηκε και το αποτέλεσμα. Ανήκει όμως στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά.”

“Δεν θα μας πάρει από κάτω που δεχθήκαμε την πρώτη μας ήττα, πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή και θα πεισμώσουμε ακόμη περισσότερο. Καλούμαστε να το διαχειριστούμε στρέφουμε την προσοχή μας προς τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να επιδιώξουμε την επάνοδο μας στις επιτυχίες.”

Για τις ενέργειες κατά του Λούκα Σωτηρίου: “Σίγουρα είναι καταδικαστέες ενέργειες. Σαν επίσημη ΑΕΚ καταδικάζουμε ενέργειες που δεν έχουν χώρο ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στον αθλητισμό αλλά ούτε και στην κοινωνία”

Για την διαιτησία: “Παραμένουμε πιστοί στην πολιτική μας, δεν θα αναφέρουμε τίποτα δημόσια. Εάν έχουμε παράπονα, απευθυνόμαστε στα αρμόδια σώματα”

Για τον κόσμο: “Πρέπει να σταθούμε στην εκπληκτική παρουσία και στην καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτή την φορά ήταν πάνω που 1000 που ταξίδεψαν στην Λεμεσό. Τους ευχαριστούμε και κρίμα που δεν του δώσαμε την χαρά της νίκης. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να γίνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όπως ήρθαν και στο Τσίρειο να έρθουν και στο ΑΡΕΝΑ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.”